Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Ezine ve Biga ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla etkinlikler düzenlendi.

Ezine ve Biga ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla etkinlikler düzenlendi.

Ezine ilçesinde Atatürk Anıtı ve Parkı'ndaki törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Doğan tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Kutlamalara daha sonra 75. Yıl İlkokulu'nun hazırlayıp sunduğu etkinlikle devam edildi. Etkinlikte, öğrenciler tarafından şiirler okundu, halk oyunları gösterisi sunuldu.

Kutlamalara. Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Turgay Şavir, Emniyet Müdürü Kuvvet Yaşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Doğan, AK Parti İlçe Başkanı Fırat Akgün, CHP İlçe Başkanı Serdar Eren, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Öte yandan Biga ilçesinde de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Şadan Doğan, Biga Galatasaraylılar Taraftar Derneği Başkanı Fatih Karan, Biga Beşiktaşlılar Taraftar Derneği Başkanı Yılmaz Adalı ve dernek yöneticileri tarafından şehit ve gazi ailelerinin çocuklarına 85 bisiklet hediye edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Doğan 23 Nisan Ezine Biga Güncel Haberler

title