Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Özalp ve Erciş ilçelerinde, 23 NisanUlusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla etkinlikler düzenlendi.

Özalp ve Erciş ilçelerinde, 23 NisanUlusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla etkinlikler düzenlendi.

Özalp Kaymakamlığı önünde düzenlenen tören, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunması ve istiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Buradaki törenin ardından 3 Nisan İlköğretim Okulu bahçesinde devam eden kutlamalarda. öğrenciler şiirler okudu ve gösteriler sundu.

Törende, daha önce düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim dalında dereceye giren öğrencilere de ödülleri verildi.

Etkinliğe İlçe Kaymakamı Serdar Karal, 2. Hudut Tabur Komutanı Piyade Yarbay İsmail Dursun, kamu kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Erciş

Erciş ilçesinde ise kaymakamlık önünde bulunan Atatürk büstüne Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek tarafından çelenk bırakması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek'in günün anlam ve önemini belirtir konuşmasının ardından, öğrencilerin hazırlamış gösteri ve şiirlerin okunmasıyla devam etti.

Törende, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilk ve ortaokullar arasında düzenlenen resim, kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere de ödülleri verildi.

Törene Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, Garnizon Komutanı Topçu Albay Murat Yalbır, Erciş Belediye Başkan Vekili Nejdet Kahraman, öğretmen, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Erol Şimşek Erciş Özalp Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title