Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Geleceğimize yapabileceğimiz en iyi yatırım, bugünün çocuklarına yapacağımız yatırımdır.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Geleceğimize yapabileceğimiz en iyi yatırım, bugünün çocuklarına yapacağımız yatırımdır. Bize düşen görev, çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlayacak dini, ahlaki ve ekonomik ortamı bugünden sağlamak olmalıdır." değerlendirmesinde bulundu.

Kamalak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Çocuklar başta olmak üzere tüm milletin bayramını kutlayan Kamalak, 23 Nisan'ın iki önemli anlamının bulunduğunu vurguladı.

Bunlardan ilkinin "ulusal egemenlik" ikincisinin "geleceğin teminatı çocuklar" olduğunu belirten Kamalak, şunları kaydetti:

"Ancak her iki konuda da maalesef tam ve kamil bir manada bir ilerleme sağlanabilmiş değildir. Yıllardır konuşulmasına rağmen TBMM'deki siyasi partilerin hala gerçek manada milli egemenliğe yakışır yeni bir anayasa yapamamış olması, bunun en önemli göstergesidir. TBMM'deki mevcut siyasi partiler sadece yeni anayasa yapma konusunda değil, çocuklarımızı geleceğe taşıyacak ufuk ve vizyondan da yoksun.

Geleceğimize yapabileceğimiz en iyi yatırım, bugünün çocuklarına yapacağımız yatırımdır. Bize düşen görev çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlayacak dini, ahlaki ve ekonomik ortamı bugünden sağlamak olmalıdır. Ancak mevcut siyaset çocuklarımızı geleceğe taşıyacak ufuk, vizyon ve sağduyudan uzaktır. Bunun en önemli göstergesi ise iktidar ve ana muhalefetin galiz ifadelerle birbirlerine karşı kullandığı üsluptur. Kısır çekişmeleri, içi boş kavgaları bir kenara bırakıp, el birliği ile yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünyayı kuracak kararlılığı ortaya koymalıyız."

Kaynak: AA / Politika

Mustafa Kamalak 23 Nisan Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title