Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Osmancık ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Osmancık ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Osmancık Kaymakamlığı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan tören, eski hükümet konağı meydanında düzenlenen kutlama etkinlikleriyle devam etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Gökdere, yaptığı konuşmada, 23 Nisan'ın Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği yegane çocuk bayramı olduğunu belirterek, "Sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, çağdaşlığa, bilime, teknolojiye açılan aydınlık ve büyük bir kapı olan 23 Nisan, sevinç ve gururla kutladığımız Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak Gazi Mustafa Kemal'in geleceğin teminatı olan çocuklarımıza sevgi ve güvenini göstermektedir" diye konuştu.

Öğrenciler tarafından şiirler okunan ve halk oyunları gösterileri yapılan törende, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Etkinliklere Kaymakam Sezgin Üçüncü, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen İrfan Kıymaz, Belediye Başkanı Hamza Karataş, Cumhuriyet Başsavcısı Enver Baltürk, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan ile öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Osmancık 23 Nisan Gökdere Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title