Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Erdem, mesajında, Türk milletinin bağımsızlık ve egemenliğinin kayıt altına alındığı 23 Nisan 1920'nin ülke tarihinin önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti.

Milletçe kurtuluş savaşının zafere ve cumhuriyete uzanan yolunda bu tarihin, Türk milletinin dünyaya bağımsızlık ve egemenlik belgesini duyurduğu milli bir zaman dilimi olduğunu ifade eden Erdem, mesajında şunları kaydetti:

"Birlik ve beraberlik kararlılığıyla kenetlenen bir millet TBMM'nin açılışıyla ülkemizin yarınlarına bu günü miras bırakmıştır. Atatürk bu bayramı yarınlarımızı şekillendirecek çocuklarımıza armağan ederek geleceğe daha umutla bakmamızı sağlamıştır. Bu anlamlı günde şanlı tarihimizi istiklal mücadelemiz ile yeniden yazarak bizlere bu ülkeyi bırakan Gazi Mustafa Kemal ve kahraman ecdadımızı rahmet ve şükranla anıyorum. Sevgili çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tebrik ediyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisan Arpaçay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title