Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Balıkesir'in Edremit İlçesinde de kutlandı.

Şehit Hamdibey Meydanında gerçekleşen ilk törende Atatürk Anıtına çelenkler sunuldu. Milli Eğitim adına çelengi Edremit Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç sundu. İkinci tören ise Edremit Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Ortaokulunda gerçekleştirildi. Buradaki törene Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, Garnizon Komutan Vekili Topçu Albay Hakkı Güray Demirci ve Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ve protokol üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenlerde ilk olarak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Ali Keskinsoy günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.  Resim ve şiir dalında dereceye giren öğrencilere ödülleri Kaymakam Erguvan, Garnizon Komutan Vekili Demirci ve Belediye Başkanı Saka tarafından verildi.

Daha sonra Melisa Sadioğlu, Nail Kocaoğlu, Hikmet Türker Çinçe şarkılarıyla izleyenleri coşturdu. Programın son bölümünde ise modern dans ve halk oyunları ekipleri gösterilerini sundular. - Balıkesir

Kaynak: AA / Yerel

Balıkesir Hamdibey 23 Nisan Edremit Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
title