Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Kırşehir'de tören düzenlendi.

Kırşehir'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Kutlamalar, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı'nın valilik tören alanındaki Atatürk Anıtı'na çelenk koymasıyla başladı.

Buradaki törene, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Törene katılanlar daha sonra valilik önünden Anıt Meydanı'na kadar yürüdü.

Kırşehir Valiliği'ndeki törende, Sırrı Kardeş İlkokulu öğrencisi Saadettin Tuna, temsili olarak Vali Özdemir Çakacak'ın koltuğuna oturdu.

Tuna, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'nden okul önlerinde yaşanan sıkıntıları çözmelerini, Kırşehir Belediyesi'nden de parkları daha iyi bir şekilde düzenlemelerini istedi.

Vali Özdemir Çakacak, burada yaptığı konuşmada, makamları geleceğin valileri ve yöneticilerine teslim ettiklerini belirterek, bu milletin en değerli hazinesinin çocuklar olduğunu vurguladı.

Türkiye'nin donanımlı gençler yetiştirerek dünyada daha iyi bir konuma geleceğini ifade eden Çakacak, "Yıllardır yapılan kutlamalarda bütün dünya çocukları bir araya geliyor. Bu bizlerin barışa yaptığı en büyük katkıdır. Çocuklarımız dünya çocukları ile barış içerisinde bir gelecek kuracaklar" dedi.

Kutlamalar, 30 Ağustos İlkokulu'ndaki törenle devam etti. Öğrencilerin hazırladığı etkinlikte şiirler okundu, çeşitli halk oyunları gösterisi sunuldu. - Kırşehir

Kaynak: AA / Yerel

Özdemir Çakacak Osman Elmalı 23 Nisan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title