Haberler

23 Nisan Muratpaşa'da Coşkuyla Kutlanacak

Muratpaşa Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için özel program hazırladı.

Muratpaşa Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için özel program hazırladı. Program kapsamında, Yaşlıevi Üyeleri, torunları için şarkılar söylerken, Çocuk Meclisi de toplanacak

Program, 23 Nisan Cumartesi günü, Muratpaşa Kent Meydanı'nda saat 10.30'da Atatürk anıtına çelenk sunulması ile başlayacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı çerçevesinde 'Çocuk Hakları' gündemi ile Çocuk Meclisi toplanacak.

BARIŞ İÇİN DİLEKLER TUTULUP BALONLAR UÇURULACAK

Başkanlık koltuğunu 1 engelli, 1 ilköğretim okulu ve 1 kreş öğrencisi, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'dan devralacağı kutlamalarda, barış için dilekler tutulup balonlar uçurulacak. Muratpaşa Belediyesi Yaşlı Evleri ve Etüd Merkezleri koroları, 'Torunlara Şarkılar' adlı mini konser verecek. Programda Başar Koleji, Muratpaşa ve Konyaaltı Maarif Kolejleri ile Maarif Kid'in gösterileri, TED Antalya Koleji'nin 'Atatürk Çocukları Korosu' dinletisi ve Ramazan Savaş İlköğretim Okulu öğrencilerinin ritim şovu yer alacak.

UYSAL'DAN DAVET

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, tüm Antalyalıları, metrelerce uzunlukta bez üzerine çocukların hayallerini çizeceği boyama etkinliği ile devam edip, gösteri ve şovlarla akşam geç saatlere kadar sürecek olan kutlamalara davet etti. Anne ve babaları, geçmişte kendilerinin coşkuyla yaşadığı 23 Nisanları, çocukları ile tekrar yaşamaya davet eden Başkan Uysal, "23 Nisan 1920, TBMM'nin açıldığı gün olmasının yanı sıra Kurtuluş Savaşımız ve çağdaş Türkiye Cumhuriyetimiz'in temellerinin atıldığı tarih olması nedeniyle de çok önemli. Gelin, bu coşkuyu, çocuklarımızla hep birlikte yaşayalım" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ümit Uysal Muratpaşa 23 Nisan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title