Haberler

23 Nisan İçin Sokağı Kırmızı Beyaz Renklerle Donattılar

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - 105 Sokak tabelası ve bayraklar- Süsleme yapan kadınlar- Sokaktaki bayraklar - Etkinliğe öncülük eden terzi Salih Yazgan'ın açıklamaları 23 Nisan için sokağı kırmızı beyaz renklerle donattılar- Muğla'nın Marmaris ilçesinde 105 Sokağı sakinleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sokaktaki evlerle iş yerlerini yüzlerce Türk bayrağı, Atatürk posteri ve balonlarla süsledi Marmaris'te 105 Sokağı sakinleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sokağı Türk bayrakları ve kırmızı beyaz balonlarla süsledi, çeşitli kutlama programları düzenledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - 105 Sokak tabelası ve bayraklar- Süsleme yapan kadınlar- Sokaktaki bayraklar - Etkinliğe öncülük eden terzi Salih Yazgan'ın açıklamaları 23 Nisan için sokağı kırmızı beyaz renklerle donattılar- Muğla'nın Marmaris ilçesinde 105 Sokağı sakinleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sokaktaki evlerle iş yerlerini yüzlerce Türk bayrağı, Atatürk posteri ve balonlarla süsledi Marmaris'te 105 Sokağı sakinleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sokağı Türk bayrakları ve kırmızı beyaz balonlarla süsledi, çeşitli kutlama programları düzenledi. Sokakta hem evi hem de terzi dükkanı bulunan Salih Yazgan'ın öncülüğünde bir araya gelen Kemeraltı Mahallesi 105 Sokağı sakinleri, sokaktaki ev ve iş yerlerine yüzlerce Türk bayrağı ve Atatürk posterleri astı. Balkonları kırmızı beyaz tüllerle süsleyen kadınlar, elektrik panolarını da yine aynı renklerdeki balonlarla donattı. Çocukların kendi elleriyle çizip boyadıkları ve üzerinde "23 Nisan Kutlu Olsun" yazılı pankart ise sokağın ortasına asıldı. Kutlamalar kapsamında kadınlar, 23 Nisan'da çocuklara ikram etmek amacıyla yiyecekler hazırlayacak. Sokak sakinlerinin aralarında topladıkları para da çocuklara döner ekmek, pamuk şekeri ve çeşitli hediyeler almak için harcanacak. Ayrıca kurulacak dev ekrandan kutlamalar boyunca Atatürk ve çocuk konulu gösterimler yapılacak. - "Sokağımızı bayram yerine dönüştürmeye kararlıyız"Yazgan, gazetecilere yaptığı açıklamada, mahallelerindeki çocuklara 23 Nisan'ı daha coşkulu şekilde yaşatmak için organizasyonu yaptıklarını söyledi. Sokaktaki kutlamalar çerçevesinde ilk olarak 22 Nisan akşamı liseli müzik gruplarının sahne alacağını belirten Yazgan, diğer ilçe yaşayanları ve protokol üyelerini de sokaklarındaki kutlamalara davet ettiklerini dile getirdi. Bundan böyle tüm ulusal bayramlarda sokaklarını bayram yerine dönüştürmekte kararlı olduklarını anlatan Yazgan, "Umarız, Marmaris'e ve ülkemize örnek oluruz, ulusal bayramlarımızı tüm halkımızın coşkuyla kutlanmasına bir nebze de olsa katkı sağlarız" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title