Haberler

23 Nisan'ı İlk Kez Hediyelerle Karşıladılar

Kahramanmaraş Merkez Onikişubat İlçe Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, kırsal kesimlerde eğitim gören 750 öğrenciye hediye takdim etti.

Kahramanmaraş Merkez Onikişubat İlçe Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, kırsal kesimlerde eğitim gören 750 öğrenciye hediye takdim etti. Kendi bayramları olan 23 Nisan'da ilk kez hediye alan öğrencilerin mutluluğu yüzlerine yansıdı.

Sosyal Belediyeciliğin öncüsü Onikişubat Belediyesi, ilkleri yapmayı sürdürüyor. Yaşamın her anında vatandaşlarının yanında olmayı ilke edinen Onikişubat Belediyesi, bu yıl da bir ilki gerçekleştirerek ilçesinde öğrenim gören 750 öğrenciye hediyeler takdim etti.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışma sonunda, Ilıca, Kurtlar, Zeytindere, Önsen, Yeşilyurt, Beşen, Büyüksır, Küçüksır, mahallelerindeki 750 ihtiyaç sahibi öğrenciye kırtasiye, oyuncak, eşofman, diş fırçası ve macunu giyim ve ayakkabıdan oluşan 7 takımlık hediye seti ulaştırıldı.

Belediye Başkanvekili Dr. Ali Ünsal ve Başkan Yardımcısı Fatih Yoğurt tarafından okullarında ziyaret edilen öğrenciler, aldıkları hediyeler karşısında büyük mutluluk yaşadı.

Başkanvekili Dr. Ünsal, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Onikişubat Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğin birbirinden güzel örneklerini sergilemeye devam ettiklerini söyledi. Özellikle Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek'in çocuklar konusunda oldukça hassas olduğunu ifade eden Ünsal, şöyle konuştu:

"Çocuklarımıza yönelik attığımız her adımdan en büyük destekçimiz hiç kuşkusuz Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek. Çünkü o çocukları çok seviyor ve onların çocukluklarını en iyi şekilde yaşamasını istiyor. Yarın da bildiğiniz gibi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Biz de bu bayramda yine sosyal belediyeciliğin öncüsü olalım istedik. Onikişubat bölgesine bağlı uzak köylerimizde maddi imkansızlıklar içerisinde eğitim yaşamlarını sürdüren çocuklarımıza hediyeler verelim, şevklerini artıralım ve yüzlerini güldürerek eğitimlerine katkıda bulunalım istedik. Ben bugün Ilıca bölgesindeyim. Başkan Yardımıcısı Fatih Bey de diğer tespit ettiğimiz yerlerde hediyeleri takdim ettiler. Gazi Mustafa Kemal'in çocuklarımıza armağan ettiği bir bu bayramda, yarınlarımızın teminatı çocuklarımızla birlikte olduğumuz için mutluyuz." - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Prens William ve Kate nerede yaşıyor? Kate Middleton yeni eve taşınıyor! Fenerbahçe- Beşiktaş derbisi ne zaman oynanacak? Derbi ne zaman, hangi gün? Kızılcık Şerbeti Görkem kimdir? Kızılcık Şerbeti Görkem karakteri gerçek hayatta kim? Özge Özacar kimdir? CANLI ALTIN FİYATLARI | Bugün altın fiyatları yükseldi mi? Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title