Haberler

23 Nisan'da Motorlu ve Bisikletli Gruplardan Kortej Geçişi

Elazığ’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen program yağmur altında kutlandı.

Elazığ'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen program yağmur altında kutlandı. Çelenk sunulmasından sonra bisikletli Martı timleri ile motorlu Yunus timlerinin de aralarında bulunduğu grup kortej geçişi yaptı.

Elazığ Öğretmenevi önünde gerçekleşen programa İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Programda İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş, protokol eşliğinde öğretmenevi önündeki Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Çelenk bırakılmasından sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla açık hava programı sona erdi. Resmi programın hemen ardından öğretmenevi önünde bekleyen Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı motorlu Yunus timleri ile bisikletli Martı ekipleri Türk Chopper Motorcular grubu ve Fırat Üniversitesi Bisiklet Grubu'yla kortej geçişi yaptı.

Gazi Caddesi'nden giden motorlu ve bisikletli grubun şehir turu atmasıyla programları sona erdi. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

23 Nisan Elazığ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title