Haberler

Zonguldak'ta Halk Otobüsü Kazası Halkı İsyan Ettirdi

Güncelleme:

Zonguldak'ta 1 kişinin ölümü, 40 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan midibüs kazasının meydana geldiği yol, bölge halkı tarafından ulaşıma kapatıldı.

Zonguldak'ın Muslu Beldesi'nde sabah 1 kişinin ölümü, 40 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan midibüs kazasının meydana geldiği yol, bölge halkı tarafından ulaşıma kapatıldı. Beldenin yakınındaki Türkali Köyü'nde toplanan yaklaşık 250 kişi, Çaycuma İlçesi'ne bağlı Filyos Beldesi ile Zonguldak arasındaki tek şeritli dar yolda daha önce çok sayıda ölümlü ve yaralanmalı kaza meydana geldiğini belirterek, yolun yapılmasını istedi. Midibüs kazasında yaralananların yakınlarının da aralarında bulunduğu halk, jandarmanın uyarılarına rağmen yolu ulaşıma açmadı. Bu sırada yolun her iki tarafında araç konvoyu oluştu.

Kalabalığın eylemi südürmesi üzerine gelen Zonguldak Vali Vekili Ahmet Mailoğlu, halkı ikna etmeye çalıştı. Vali Vekili Mailoğlu'nun çabalarıyla ikna olan halk, yolu ulaşıma açtı. Köydeki okulun bahçesinde toplanan kalabalık, Vali Vekili Mailoğlu'ndan yolun bir an önce yapılmasını ve kaldırılan yolcu treni seferlerinin yeniden başlatılmasını istedi.

Vali Vekili Mailoğlu da halkın yanında Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkililerini arayarak durumu anlattı. Vali Vekili Mailoğlu, telefonu kapattıktan sonra da yarın Karayolları yetkilileriyle yolda inceleme yapacaklarını söyledi. Vali Vekili Mailoğlu ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları yetkilileriyle görüştüğünü, tren seferlerinin yeniden başlatılması konusunu takip edeceğini söyledi. Kalabalık, daha sonra dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Mailoğlu Zonguldak Çaycuma Muslu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title