Haberler

23. Hazar Şiir Akşamları Hazırlıkları Sürüyor

Elazığ’da bu yıl 23. düzenlenecek olan Uluslararası Hazar Şiir Akşamları için hazırlık çalışmaları devam ediyor.

Elazığ'da bu yıl 23. düzenlenecek olan Uluslararası Hazar Şiir Akşamları için hazırlık çalışmaları devam ediyor.

Elazığ'da Ali Şiir Nevai anısına bu yıl 23'üncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Hazar Şiir Akşamları etkinliklerinin hazırlanması için değerlendirme toplantısı yapıldı. Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezinde yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Vekili Üzeyir Yılmaz, Sivrice Kaymakamı Cengiz Erdem, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Resul Şahin, İl Kültür ve Turizm Müdürü Tahsin Öztürk, Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak ve tertip komitesinde yer alan üyeler katıldı. Toplantıda konuşan İl Kültür ve Turizm Müdürü Tahsin Öztürk, bugüne kadar yapılan Uluslararası Hazar Şiir Akşamları faaliyetleri hakkında katılımcılara genel bilgiler verdi.

Toplantıda daha sonra seçici kurul için önerilen isimler değerlendirilerek kurul üyeleri belirlendi. Toplantı 23. Uluslararası Hazar Şiir Akşamları'nın yeri, tarihi ve programa katılacak şairlerin tespiti üzerinde görüş alışverişinde bulunulması ile sona erdi. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tahsin Öztürk Sivrice Elazığ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title