Haberler

23 Bin Liralık "Altın Ayakkabı" Büyük İlgi Çekiyor

Güncelleme:

Adının açıklanmasını istemeyen bir kişi, kuyumcu firmasına altından ayakkabı yaptırdı. Tabanı 22 ayar altından yapılan 400 gram ağırlığındaki ayakkabının değeri 23 bin lira.

Isparta'da bir kuyumcu, müşterisinin isteği üzerine 200 gram altını, 25 günlük bir çalışmanın ardından bir kadın ayakkabısının alt tabanına işledi.

TEKLİF KUYUMCUDAN GELMİŞ

Isparta'daki bir alışveriş merkezinde kuyumculuk yapan Yaşar Ünal, gazetecilere yaptığı açıklamada, altının sadece bir yatırım aracı olarak değil aynı zamanda estetik amaçlarla da kullanıldığını ifade etti. Elinde 200 gram altını olan bir kadının kendisine gelerek, bu altını değerlendirmek istediğini söylediğini aktaran Ünal, söz konusu kişiye, altınları bir ayakkabıya işlemeyi teklif ettiğini kaydetti.


PİYASA DEĞERİ 23 BİN LİRA

Müşterisinin kabul etmesiyle çalışmalara başladıklarını dile getiren Ünal, yaklaşık 25 günlük çalışmanın ardından 200 gram 22 ayar altını ayakkabının tabanına işleyerek "altın ayakkabı" oluşturduklarını anlattı. Kadın ayakkabısı üzerinde zümrüt ile siyah beyaz pırlantalar da kullanıldığını belirten Ünal, ayakkabının piyasa değerinin 23 bin lira olduğunu kaydetti.


"ÇOK GÜZEL TEPKİLER ALIYORUZ"

Müşteriden alınan izinle ayakkabıyı Sevgililer Günü'ne kadar mağazada sergileyeceklerini ifade eden Ünal, "Çok güzel tepkiler alıyoruz. Özellikle çiftlerin ilgisini çekiyor. Müşteriler geldiğinde altın olup olmadığını soruyorlar. İlgi gösteriyorlar: Giymek isteyenler oluyor" dedi.


Kaynak: AA / Ekonomi

Yaşar Ünal Isparta Alışveriş Yaşam Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

GTR:

araplar gibi olduk vay halimize

14
1
yanıtYanıtla
Yok EdiciMobil-ANDROID:

ulan biz minibüs parası bulamıyoruz, millet altını ne yapacağını şaşırıyor....

13
0
yanıtYanıtla
Önder:

Güzel tepkiler kimden aliyorsuz . fasistler bu kadar insan yokluktan cirpinirken . soyguncular

6
1
yanıtYanıtla
atilla:

yokluktan cirpinan insanlarim maasallak kuvvetleri yerinde duzinelerle ccuk yapiyorlar

yanıt1
yanıt0
Musti:

200 gram altını ayakkabısının altına işleten kişiye Maliye bakanlığının yılda kaç lira gelir vergisi ödediğini sorması lazım

5
1
yanıtYanıtla
asdfasf:

Hemen gidip arabamı satıp bu ayakkabıyı almaya karar verdim. Çok mantıklı bir türk kızıyım. Kocam olsaydı bayılırdı bu teklifime.

5
0
yanıtYanıtla
vatandaş Mobil-ANDROID:

ölü yatırım insan bu ayakabıyı gitmeye kıyamaz hadi tamam giydiğini farzedelim taban kısmı yani altın aşınır gramajı düşer haliyle değeride düşer

4
0
yanıtYanıtla
yildiz:

yalniz asinmaz kayar dusurur altindan kabara cakilirdi yurumek icin yapilsa idi

yanıt0
yanıt1
krcMobil-ANDROID:

parası çok olan için iyi ben altını ayaklarımla ezerim süper fikir paraya değer vermeyenler tabiki

4
0
yanıtYanıtla
atilla:

aksine altin olarak satsydi bin lira ederdi simdi 23 bin liraya satacak aferin

yanıt1
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title