Haberler

22. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi

Güncelleme:

Konya'da  Selçuk Üniversitesi (SÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) tarafından, 22. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi gerçekleştiriliyor.

Türkiye'nin farklı üniversitelerinden 400 akademisyenin buluştuğu kongrede üç gün boyunca "Yönetim ve Organizasyon" konusu ele alınacak.

SÜ Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Dedeman Otel'de gerçekleştirilen toplantıda, 22 yıldır büyük sabır ve özveriyle düzenlenen bu kongrenin, yönetim ve organizasyon alanına geniş yelpazede katkı sağlayacağını söyledi.

Farklı üniversitelerden akademisyenleri  Konya'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Gökbel, "Her geçen yıl gerek akademisyenlerin bu kongrelere ilgilerinin artması gerekse sunulan bildiri sayılarının artış göstermesi hem akademisyenlerin birbiriyle etkileşimleri hem de bu gelişmelere paralel olarak bilimsel bilginin üretilmesine yön vermesi açısından bu kongre önemli gösterge haline gelmiştir" dedi.

SÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adem Öğüt ise kongrenin, Türkiye'de işletme alanında kurumsal ve geleneksel kongreler arasında saygın konuma sahip olduğunu dile getirdi.

Bu yıl 22'incisi düzenlenen bu geleneğin yaşatılmasına katkı sağlamaktan büyük mutluluk ve heyecan duyduklarını ifade eden Öğüt,  Konya'da ilk kez gerçekleştirilen kongreye 355 bildiri başvurusu yapıldığını, bunların içinden 141'inin sunulacağını kaydetti.

Konuşmaların ardından oturumlara geçildi. Üç gün sürecek kongre kapsamında 400 bilim insanı İnsan Kaynakları ve Yönetimi, Örgütsel Davranış, Stratejik Yönetim ve Örgüt Teorisi ile Yönetim ve İşletmecilik Tarihi başta olmak üzere birçok konuyu 141 bildiriyle ele alacak. 

Daha sonra Öğüt, kongreye katkılarından dolayı  Konya Valisi Muammer Erol ve Gökbel'e plaket takdim etti.

Programa, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Torlak, Sermaye Piyasası Kurulu Üyesi Prof. Dr. Nurullah Genç, SÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kürşat Güleş, Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı İsmail Turan, akademisyenler, sektör temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Selçuk Üniversitesi Hakkı Gökbel Türkiye Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title