Haberler

Polislerden "Sıfırlı" Tişörtle Mesaj

Güncelleme:

Bugün yapılan operasyonda bazı polislerin üzerindeki tişörtlerde yazılı bulunan Türkçe ve İngilizce 'Sıfır' ifadesi dikkat çekti.

Sabah saatlerinde yapılan operasyonda aralarında İstanbul Emniyet Müdürlüğü eski Mali Suçlarla Şube Müdürü Yakup Saygılı'nın da bulunduğu bazı polisler gözaltına alındı. Gözaltına alınan emniyet mensupları Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolüne çıkarılmaya başlandı. Gözaltına alınan bazı polislerin üzerindeki siyah renkli tişörtlerde yazılı olan Türkçe 'Sıfır' ve İngilizce 'Ze-Ro!' (Sıfır) ifadeleri dikkat çekti.

Gözaltındaki bir polis, sağlık kontrolünden çıktıktan sonra "Biz zaten sıfırız. Buradayız. Haram para sıfırlanmaz ama" dedi. Gözaltındaki emniyet mensuplarının sağlık kontrolü için hastaneye getirilmesine devam ediliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

YOK ARTIK:

POLİS KARDEŞLERİME BU ŞEKİLDE DAVRANAN ÇAKALLAR TÜRK POLİSİ DEĞİLDİR!!

34
27
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Anlaşılan Bu Polisler Kendi suçlarını bildiklerinden, Daha önceden Bu tişörtleri bastırıp, Yakalanırsak giyeriz diye hazırlık yapmışlar saten.

29
19
yanıtYanıtla
tiran padişahı:

er yada geç yargılanacaksın padişah

28
16
yanıtYanıtla
coşkun:

Gözaltına alınınca neden şaşırıyorsunuz, bunda şaşırılacak bir durum yok. . Etme bulma dünyası. . Rüzgar EKTİNİZ. . Şimdi FIRTINA BİÇİYORSUNUZ. . Alma mazlumun ahını. . . . . . .

28
12
yanıtYanıtla
abii:

İsrail ve ingiltereye sızdırılan dinlemelerin kayıtlarını da sıfırladınız mı ''vatan severler'' ?. . .

30
9
yanıtYanıtla
abii:

paralel oldukları ne kadar da aşikar. . .

22
16
yanıtYanıtla
azade:

Amerika almanya ve diğerleri bizi nasıl dinledi acaba işte bu pelsinvanya virüsleri sayesinde

18
12
yanıtYanıtla
VATANDAŞŞŞŞŞŞ:

PARALELCİ POLİS OLDUKLARI TİŞORTLERİNDEN BİLE BELLİ DEĞİL Mİ?. BUNLAR TÜRK POLİSİ DEĞİL DE PENSİLVANYA POLİSİ Mİ?

21
9
yanıtYanıtla
yazık:

benim tanıdığım çok yakın bir arkadaşım, sözde bu camianın içinde, ama adamda her türlü ayak var. içki, karı kız tüm rezillikler var bu adamda, şimdi bu adam nasıl olurda bir cemaat mensubu olur, nasıl bir cemaat ki her türlü adamı içinde barındıra biliyor

17
11
yanıtYanıtla
haha:

şu adamlara hala suçlu diyenler ve bunlara inananlar var :)

17
10
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title