Haberler

22'inci Uluslararası Ev Tekstili Fuarı, bugün başladı

Güncelleme:

Halley Duvar Kâğıtları, 17 – 21 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı'nda yeni koleksiyonlarını hem sektörün hem de tüketicilerin beğenisine sunacak.

"Her alanda yüzde 100 büyüme hedefliyoruz"

50 yılı aşkın bir süredir inşaat ve dekorasyon malzemeleri üreterek bugüne kadar hep ilklere imza atan bir marka olduklarını belirten Halley Duvar Kâğıtları Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Terimer; şunları söyledi:

" Ekonomi Bakanlığı'nın yürürlüğe aldığı kararların ardından Halley Duvar Kâğıtları olarak yatırımdan istihdama, ürün gamından ihracata kadar her alanda atılım gerçekleştirdik. Bu atılımların ilk meyvelerini de 22. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı'nda gözler önüne sereceğiz.

İlk olarak Çerkezköy'deki fabrikamızın makine parkını dünyanın kabul ettiği İtalyan ve İngiliz marka makinelerle yeniledik. Ardından kataloglarımızı yenilemeye karar verdik. Öncelikle desenlerimizi belirledik; İngiliz ve İtalyan desenlerinden yeni kataloglarımızı hazırladık. Ardından katalogların hayat bulması için Renk Uzmanlığı ve Tasarım konusunda alanında dünya çapında marka olmuş Alman uzmanlarla çalışarak bugünlere geldik.

Makine parkından desenlerin seçilip renklerinin belirlenmesine kadar her şeyiyle Ar – Ge yatırımlarına imza atarak 2016 yılının başından bu yana toplam 4 yeni kataloğa imza attık. Üretim kapasitemizden istihdama, ihracattan ekonomiye olan katkımıza kadar her alanda yüzde 100 artış hedefliyoruz."

Alanında lider bir konuma sahip olan Halley Duvar Kâğıtları A.Ş., üretimini Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde 16.000 metrekare alan üzerinde en son teknoloji ile kurulan fabrikasında devam ettiriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekonomi Bakanlığı Çerkezköy İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title