Haberler

22. Akbank Caz Festivali Resmi Tişörtü Belli Oldu

Güncelleme:

"22. Akbank Caz Festivali tişört tasarım yarışması"nın sonuçları açıklandı.

Her sene binlerce kişinin takip ettiği ve görev aldığı, bu yıl 03-21 Ekim 2012 tarihleri arasında sanatseverlerle buluşacak olan22. Akbank Caz Festivali'nde müzisyenler ve festival ekibi tarafından giyilecek resmi festival tişörtü tasarımını belirlemek üzere gerçekleştirilen Tişört TasarlıCAZ Yarışmasısona erdi.

Facebook üzerinden 15 Ağustos - 10 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen yarışma için,katılımcılara caz enstrümanlarıyla yarattıkları müziğin renk ve desenlerinden tişörtler tasarlama imkanı sunanözel uygulamayı 22.072 kişi ziyaret etti.Cazı ve tasarımı sevenlerin büyük ilgi gösterdiğiyarışmada 1.500'ün üzerinde tasarımyer aldı. Finale kalan tasarımlar 12 Eylül 2012, Çarşamba günü; moda editörü Ece Sükan, gazeteci Oben Budak, Vouge Dergisi Yayın Direktörü Özge Sarıkadılar, moda tasarımcısı Özlem Kaya, moda editörü Hakan Öztürk, gazeteci Tülin Kermen, moda blogger'ı Koray Caner Özturk, müzisyen-gazeteci Melis Danişmend, caz sanatçısı Alp Ersönmez, Akbank Kurumsal İletişim Bölümü Bölüm Başkanı Murat Göllü ve Akbank Sanat Müdürü Derya Bigalı'dan oluşan yarışma jürisi tarafından değerlendirildi ve Aysel Erol tarafından hazırlanan tasarım birinciliği,Özer Akdeniz ikinciliği, Deniz Topal ise üçüncülüğü elde etti.

Tişört TasarlıCAZ Yarışması birincisi Aysel Erol'un tasarımı22. Akbank Caz Festivali'nin resmi tişörtü olarak Festival boyunca müzisyenler ve festival ekibi tarafından giyilecek.

22. Akbank Caz Festivali hakkında detaylı bilgi için:

www.akbanksanat.comya da www.akbankcaz.com

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Facebook Akbank Eylül Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title