Haberler

Fenerbahçe 3 Mersin 1 maç özeti (Mersin İ.Y FB) 21 Kasım özet

Güncelleme:

Fenerbahçe 3 Mersin 1 maç özeti ve golleri (Mersin İ.Y FB) 21 Kasım özet. Süper Lig 12. hafta maç özetleri. Fenerbahçe Mersin İdmanyurdu deplasmanına konuk oldu. Mersin FB maç özeti görüntülerini izlemek için ilgili video bağlantılarını haberimizde bulabilirsiniz.

Mersin İdmanyurdu 1 Fenerbahçe 3 maç özeti ve golleri. 21 Kasım Cumartesi Mersin İdmanyurdu Fenerbahçe maç özeti. Spor Toto Süper Lig A Milli Takım maçları nedeniyle verilen aranın ardından devam ediyor. 12. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Mersin İdmanyurdu takımına konuk oldu. Zor günler geçiren Mersin İdmanyurdu Fenerbahçe karşısında alacağı galibiyet ile çıkışa geçmek isterken zirve takibini sürdüren Fenerbahçe ise zorlu deplasmandan kayıpsız ayrılmak istiyordu.

Mersin İdmanyurdu Fenerbahçe maç özeti ve Süper Lig 12. hafta maç özeti görüntülerini izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayınız. Fenerbahçe Mersin İdmanyurdu maçı öncesinde oynadığı Torku Konyaspor karşılaşmasını Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 1-0 kazanmıştı. Mersin İdmanyurdu ise Fenerbahçe maçı öncesinde oynadığı Gençlerbirliği maçında Ankara'dan 1-1 eşitlikle ayrılmıştı. 12. hafta FB Mersin İ.Y mücadelesi ve diğer maçların detayları haberler.com adresinde.

Fenerbahçe ile Mersin İdmanyurdu arasında oynanan Türkiye Kupası mücadelesi Sarı Lacivertli takımın

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Mersin İdmanyurdu Fenerbahçe Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title