Haberler

21 Mayıs Fenerbahçe 0 Bursaspor 3 özet (geniş özet) FB Bursa

Güncelleme:

21 Mayıs Fenerbahçe 0 Bursaspor 3 maç özeti. FB Bursa mücadelesi geniş özet görüntüler. Ziraat Türkiye Kupası maç özetleri. Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda finalist belli oldu. Mücadelenin görüntüleri haberler.com adresinde.

21 Mayıs Perşembe Fenerbahçe 0 Bursaspor 3 maç özeti ve golleri. FB Bursa mücadelesi geniş özet görüntüleri. Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası yarı final mücadelesi 2.maçında Bursaspor'u konuk etti. Bursa'da 2-1 kazanan Fenerbahçe favori olarak çıktığı maçta Bursaspor karşısında turu geçmek için yeterli olacak bir skor almak hedefindeydi. Yeşil Beyazlı ekip ise sahasında 2-1 kaybettiği mücadelenin rövanşında Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda kazanmak zorunda olduğu bir mücadeleye çıktı. Yeşil Beyazlı ekip Fenerbahçe karşısında aldığı 3-0'lık galibiyetle Sarı Lacivertli ekibi kupanın dışına itti.

Bursaspor'un Kadıköy'de en büyük kozu Süper Lig'in en golcü ismi Fernandao'ydu. Sarı Lacivertli takım ise şampiyonluk yarışını son saniyeye kadar sürdürmenin yanında ezeli rakibi Galatasaray'ın şampiyon olması durumunda Ziraat Türkiye Kupası finalinde ezeli rakibinden kupayı almak için Bursaspor karşısında turu geçirecek bir skor için sahaya çıktı.Ancak Şenol Hoca'nın talebeleri Kadıköy'de müthiş bir mücadele ortaya koyarak sahadan 3-0 galip ayrıldı ve adını finale yazdırdı.

GALATASARAY'IN RAKİBİ BELLİ OLDU

Fenerbahçe ile Bursaspor arasında oynanan mücadele sonrası dün akşam finale çıkan Galatasaray'ın rakibi belli oldu. Yeşil Beyazlı ekip Fenerbahçe karşısında elde ettiği skorla Ziraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray'ın rakibi oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Türkiye Kupası Fenerbahçe Bursaspor Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title