Haberler

Fenerbahçe Tuzla maçı golleri (FB Ziraat Cup) geniş özet

Fenerbahçe Tuzlaspor maçı golleri. Fenerbahçe Tuzlaspor maç özeti (geniş özet) Sarı Lacivertli ekip Kadıköy'de Tuzlaspor'u konuk etti. Mücadelenin maç özeti görüntülerini izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız. FB Ziraat Türkiye kupası maçlarından görüntüler..

Fenerbahçe Tuzlaspor maç özeti. Fenerbahçe Tuzlaspor maçı golleri. 21 Ocak Perşembe Fenerbahçe Tuzlaspor maç özeti ve gollerini izlemek için ilgili video bağlantılarını haberimizde bulabilirsiniz. Ligde istikrarlı bir grafik çizen Fenerbahçe Türkiye Kupası'nda da yoluna kayıpsız devam etmek için sahaya çıktı. Tuzlaspor karşısında ligde fazla forma şansı bulamayan oyunculardan kurulu bir kadro ile sahaya çıkan Fenerbahçe taraftarına soğuk bir İstanbul akşamında takımını desteklemeye gelen Fenerbahçeli taraftarlara galibiyet armağan etmek istiyordu.

Fenerbahçe Tuzlaspor maç özeti ve gollerini izlemek için aşağıdaki linke tıklayın.

FENERBAHÇE TUZLASPOR MAÇ ÖZETİ – 21 OCAK

Fenerbahçe ile Tuzlaspor arasında oynanan ilk karşılaşma Sarı Lacivertli takımın 2-1 üstünlüğü ile sonuçlanmıştı. İşte o maçtan görüntüler. 21 Ocak Perşembe akşamı oynanan karşılaşmanın özet görüntüleri için üstteki linki kullanın. 

Eskişehirspor maçında sakatlanan sağ ayak arka adalesinde yırtık tespit edilen Gökhan Gönül'ün tedavisine başlanırken, tecrübeli futbolcunun 20 gün sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

KASIMPAŞA'YA YETİŞİYOR

Çaykur Rizespor ve Antalyaspor maçlarında formasından uzak kalacak olan milli oyuncunun, 31 ocakta kupada oynanacak son 16 turuna da yetişmesi beklenmiyor. 31 yaşındaki oyuncunun 12 Şubat'taki Kasımpaşa maçında ise sahada olması bekleniyor. Bu iki maçta da, sezon başı Gökhan'ın sakatlığı döneminde iyi performans sergileyen Şener Özbayraklı'nın oynaması bekleniyor.

PERSIE RİSKE EDİLMEYECEK

Eskişehir maçında sakatlanan bir diğer isim van Persie'nin ise özel program dahilinde çalıştığı, düzelse bile Çaykur Rizespor maçında riske edilmeyeceği öğrenildi.

 

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Türkiye Kupası Gökhan Gönül Fenerbahçe İstanbul Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title