Haberler

Zeytinburnu'nda Afgan Kadın Bıçaklanarak Öldürüldü

Güncelleme:

Zeytinburnu'nda afganistan uyruklu kadın, kimliği belirsiz bir kişi tarafından sokak ortasında bıçaklandı. Ağır yaralanan kadın, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, Sümer Mahallesi, 28/4 Sokak'ta saat 00.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Afganistan uyruklu 21 yaşındaki Zarsangh Faızı, henüz belirlenemeyen nedenle kimliği belirsiz bir kişi tarafından sokak ortasında bıçaklandı. Aldığı bıçak darbeleri sonucu ağır yaralanan kadın kanlar içerisinde yere yığılırken, şüpheli kayıplara karıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Faızı, ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. 2 çocuk annesi, Zarsangh Faızı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Polis ekipleri, olayı gerçekleştirdikten sonra kaçan cinayet şüphelisini yakalamak için çalışma başlattı.

TÜRKİYE'DE 1 YILDIR SIĞINMACI OLARAK YAŞIYOR

Öte yandan Zarsangh Faızı'nin, Samsun Valiliği'ne yaptığı başvuru ile 23 Temmuz 2013 tarihinden beri Türkiye'de sığınmacı olarak yaşadığı öğrenildi.

HK (İY) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zeytinburnu Afganistan Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title