Haberler

204 Kiloluk Kadın Hayatını Kaybetti

Kahramanmaraş'ta obezite hastalığı nedeniyle 204 kilo olan kadın, tedavisinin ardından getirildiği evinde yaşamını yitirdi.

Kahramanmaraş'ta obezite hastalığı nedeniyle 204 kilo olan kadın, tedavisinin ardından getirildiği evinde yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, merkez Dulkadiroğlu ilçesi Şeyh Şamil Mahallesi'nde oturan 3 çocuk annesi Firdevs Yaylacık (48), 16 yıl önce kilo almaya başladı. Son 4 yılda 260 kiloya kadar ulaşan kadın, yaklaşık 2 sene önce Dicle Üniversitesi'nde gördüğü tedaviyle 192 kiloya düştü.

Tedaviye devam edemediği için tekrar 230 kiloya ulaşan ve yardım almadan hiçbir ihtiyacını karşılayamayan Firdevs Yaylacık'a, bu defa Osmaniye'deki özel bir hastane sahip çıktı. 14 Şubat 2015'te ücretsiz olarak fazla yağları ve safra taşı alınan, ardından mide küçültme operasyonu yapılan Yaylacık, 20 günlük tedavi sürecinde 230 kilodan 204 kiloya kadar düşürülerek tekrar Kahramanmaraş'a gönderildi.

Geçirdiği bir dizi operasyon sonrası 6 Mart'tan beri tedavisine evinde devam edilen Yaylacık, bu sabaha karşı yaşamını yitirdi.

Firdevs Yaylacık'ın cenazesi Evliya Camisi'nde kılınan namazının ardından, Şeyh Adil Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: AA / Yerel

Kahramanmaraş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title