Haberler

    2018 Ford Focus Kameralara Yakalandı!

    2010 yılında piyasaya sürülen üçüncü nesil Ford Focus ömrünün sonuna yaklaşıyor.

    2010 yılında piyasaya sürülen üçüncü nesil Ford Focus ömrünün sonuna yaklaşıyor. Mavi Oval, başarılı C segmenti modelinin yeni versiyonunu 2017'nin sonunda veya 2018'in başında tanıtacak. Tamamen yenilenecek modele ait prototipin casus fotoğraflarına baktığımızda araçta head-up display (baş üstü gösterge, hayalet gösterge) olduğunu görebiliyoruz. Tahmin edeceğiniz üzere bu donanım sadece üst paketlerde, ekstra ücret karşılığında sunulacaktır.

    Ford, araçta yoğun kamuflaj uygulamasını sürdürmüş. Focus IV'ün selefine oranla daha uzun bir aks mesafesine sahip olması bekleniyor. Bu sayede halihazırda piyasada bulunan modelde 2,650 mm olan arka diz mesafesi ve küçük bagaj hacmi büyüyecektir.

    Daha önce elimize geçen casus fotoğraflarında yeni Focus'un yedinci jenerasyon Fiesta'dakine benzer, elden geçirilmiş bir konsol tasarımına sahip olacağını görmüştük. Ford'un SYNC 3 adlı sistemine ev sahipliği yapan yüzer ekran, büyük ihtimalle Focus'ta da kendini gösterecektir. Ekran boyutları, B segmenti modele göre biraz daha büyük olacaktır.

    Mavi Oval, alıştığımız station wagon ve hatchback gövde tiplerinin yanına ilk olarak Fiesta'da gördüğümüz "Active" adlı yerden yüksek ve plastik korumalar içeren türevi ekleyebilir. Fiesta Active, sadece önden çekiş düzeniyle satılacak. Büyük ihtimalle Focus'un crossover'a benzer modeli de küçük kardeşiyle aynı yolu izleyecektir. Halihazırda dört tekerlekten çekiş sistemi sunan Focus RS'in yıllar sonra gelecek yeni jenerasyonunda bu düzeni kullanmaya devam etmesi bekleniyor.

    tarafından hazırlanmıştır.

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    Ford Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title