Haberler

2017 Ygs Öncesi İlçe Sınav Yürütme Komisyonu Toplandı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde 12 Mart 2017 tarihinde yapılacak Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS ) öncesi İlçe Sınav Yürütme Komisyonu, Gölbaşı Kaymakamı Murat Zadeleroğlu başkanlığına toplandı.

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde 12 Mart 2017 tarihinde yapılacak Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS ) öncesi İlçe Sınav Yürütme Komisyonu, Gölbaşı Kaymakamı Murat Zadeleroğlu başkanlığına toplandı.

Toplantıya Kaymakam Murat Zadeleroğlu Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Meslek Yüksekokulu Müdürü Nazif Çetin, İlçe Jandarma Komutanı personel Binbaşı Serdar Atakan, Emniyet Müdürü Cemal Avan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir ve İlçe Nüfus Müdürü Fethi Ertürk katıldı. Kaymakam Murat Zadeleroğlu ilçede yapılacak 2017 YGS sınavının sorunsuz tamamlanması için İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması gerektiğini belirtti. Zadeleroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün sınava girecek lise son sınıf öğrencilerine sınavla ilgili gerekli açıklamaların yapılmasını isteyen Zadeleroğlu, bu yıl ilk defa uygulanacak olan sınava giriş saatinin 09: 45 olduğunu da sözlerine ekledi. Bu saatten sonra gelecek adayların sınav salonuna alınmayacağı uyarısının da yapılması gerektiğini ifade eden Zadeleroğlu, sınava giren öğrencilerin kimlik belgesi konusunda sıkıntıya düşmemeleri için ilçe nüfus müdürlüğünün sınav tarihinde açık olacağını belirtti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat ZADELEROĞLU Yusuf Özdemir Adıyaman Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title