Haberler

2016'nın İlk Yağlı Güreşlerini Faruk Akkoyun Kazandı

2016 yılının ilk yağlı güreşlerine Altınova Belediyesi tarafından organize edilen 2. Hersek Yağlı Güreşleri ev sahipliği yaptı.

2016 yılının ilk yağlı güreşlerine Altınova Belediyesi tarafından organize edilen 2. Hersek Yağlı Güreşleri ev sahipliği yaptı. Güreşlerde Hasan Cengiz'i mağlup eden Faruk Akkoyun şampiyon oldu.

2015 Yılı Tarihi Kırkpınar Baş Pehlivanı Orhan Okulu, 2014 Yılı Tarihi Kırkpınar Baş Pehlivanı Fatih Atlı, 2013 Yılı Tarihi Kırkpınar Baş Pehlivanı İsmail Balaban, 2003 Yılı Tarihi Kırkpınar Baş Pehlivanı Hasan Tuna, 2005 Yılı Tarihi Kırkpınar Baş Pehlivanı Şaban Yılmaz gibi isimlerin çime çıktığı güreşlerde Hasan Cengiz'i mağlup eden Faruk Akkoyun şampiyon oldu. Akkoyun'a kupa ve altın kemerini ise Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz verdi.

Yalova'nın Altınova ilçesine bağlı Hersek mahallesinde bu yıl 2'incisi gerçekleştirilen Hersek Yağlı Güreşlerinde 13 ayrı kategoride 400 pehlivan mücadele etti. Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral güreşleri takip eden isimler oldu. Bu yılın ağası olan Hasan Zafer, 80 Bin TL vererek gelecek yılın da Hersek Güreşleri ağası oldu.

Kıran kırana geçen başpehlivanlığı Kocaeli'nden Faruk Akkoyun kazanırken, ikinci Hasan Cengiz, üçüncülüğü ise İsmail Balaban ve Orhan Okulu aldı. Başaltında ise Durmuş Altın birinci olurken, Rıfat Poyraz ikinci oldu. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İsmail Balaban Hasan Cengiz Altınova Yalova Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title