Haberler

2016'nın İlk Doğanı Zehra Bebek

Yeni yılın ilk bebeği Zehra Dodurga oldu.

Yeni yılın ilk bebeği Zehra Dodurga oldu. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu bebeği hastanede ziyaret ederek altın taktı.

2016 yılının ilk bebeği Küçükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doğdu. Fazlı ve Nazlı Dodurga çiftinin üçüncü çocukları olan bebeğe Zehra ismi verildi. 3 kilo 280 gram ağırlığında dünyaya gelen bebeği Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu hastanede ziyaret etti.

MÜEZZİNOĞLU: ÖMRÜ, BAHTI İNŞALLAH AYLAN VE MİRAY BEBEĞE BENZEMEZ

Müezzinoğlu yeni yılın ilk bebeğinin ömrünün ve kaderinin kaybettiğimiz Aylan ve Miray bebeğe benzememesi temennisinde bulunarak 'Ailesine, annesine, babasına tüm kardeşleriyle birlikte hayırlı olsun, bereket getirsin. Ömürleri ve bahtları inşallah Aylan bebeğe benzemez. İnşallah Miray bebeğe benzemez. Arzu ediyoruz ki çocuklarımız, gençlerimiz gerek ülkemizde, gerek bölgemizde gerekse dünyamızda daha çok huzurun. Daha çok barışın, daha çok kardeşliğin hakim olduğu süreçlere 2016 vesile olmasını temenni ediyorum. Bugün ülkemizde, bölgemizde en çok huzura, barışa, kardeşliğe, en çok ta insanlık vicdanına ihtiyacımız var. Aylan bebek gibi binlerce bebek kaybediliyor. Annesiz. Babasız kalıyor veya anneler, babalar evlatsız kalıyor. Ülkemizde terörün ve terörizmin gençlere, çocuklara, ailelere, milletimize ödettiği ağır bedeller var. Ülke insanımızın neredeyse tamamı huzur, barış istiyor. Bütün bu temenniler bu akşam inşallah kardeşliğe vesile olur. Zehra bebeğin ömrü uzun bahtı açık olsun diyorum. Ablalarıyla, ailesiyle birlikte sağlıklı huzurlu ömürler diliyorum' dedi.

İSTEĞİNİ KIRMADI

Baba Fazıl Dodurga'nın bebeğin isminin bakan tarafından konulması isteği üzerine Müezzinoğlu "Bu konuda karar kesinlikle ailenindir" diyerek ailenin fotoğraf çekilme isteğini kırmadı.

ASİYE BEBEĞİDE ZİYARET ETTİ

Bakan Müezzinoğlu yan odada yeni doğmuş Asiye bebeği de ziyaret etti. Annesi Kezban hanıma geçmiş olsun diyerek bebeği kucağına alıp sevdi.

HEMŞİRELERLE ÇAY İÇTİ

Müezzinoğlu yeni yılın ilk bebeğini ziyaret ettikten sonra hemşirelerin yeni yılını kutladı. Hemşirelere kırmızı gül verdikten sonra onlarla oturup çay içti. Sağlık çalışanlarının özveri ve fedakarlıkla çalıştıklarını belirten Müezzinoğlu şunları söyledi:

"Sağlık çalışanımız yılbaşı, yılsonu, Pazar, seyran demeden 7/24 olarak kesintisiz hizmetinin başında. Şifa dağıtıyor, dertlere derman olmaya çalışıyor ama en güzel tarafımız özellikle hemşire arkadaşlarda devamlı güler yüzlü olmaları. Hastalarda en çok bundan mutlu oluyorlar." - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kanuni Sultan Süleyman Mehmet Müezzinoğlu Küçükçekmece Dodurga Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title