Haberler

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı

MUĞLA AA) - Muğla'da 2016-2017 eğitim öğretim yılı törenlerle başladı.

MUĞLA AA) - Muğla'da 2016-2017 eğitim öğretim yılı törenlerle başladı.

Muğla'da Emirbeyazıt İlkokulunda düzenlenen törende öğrenciler şiirler okudu. Dördüncü sınıf öğrencileri tarafından okula yeni başlayan öğrencilere çiçek verildi.

Törende konuşan Muğla Valisi Amir Çiçek, öğretmenlerin, vatanının, milletinin yanında evlatlar yetiştirdikleri müddetçe asla unutulmayacaklarını söyledi.

Muğla'da 12 bin öğretmenin görev yapacağını belirten Çiçek, 15 Temmuz gecesinin çocuklara anlatılacağını, bayrak, milli irade, birlik ve beraberlik konularının derslerde işleneceğini dile getirdi.

Fethiye ilçesinde Şehit Sümer Deniz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen törende, "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Belgeseli" gösterildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan, 15 Temmuz darbe girişiminin tüm okullarda ilk ders olarak işlendiğini söyledi. Ülkede yaşanan olayın genç nesillere nakış nakış işlenmesi gerektiğini vurgulayan Doğan, "Bir gecede özgürlüğümüzü, değerlerimiz kaybedebileceğimizi bu genç nesile ince ince dokumamız gerekiyor. Yoksa o geceyi çabuk unuturuz." diye konuştu.

Marmaris Şehit Mehmet Çetin Ortaokulu ve Şehit Nedip Cengiz Eker İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan ise Marmaris'te toplam 63 okulda, 13 bin öğrencinin eğitim öğretim göreceğini söyledi.

Marmaris'te düzenlenen programa katılan AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma" temalı gösterimi öğrencilerle birlikte izledi.

Marmaris Çetibeli Ali Fikret Bilgin İlkokulu ve Ortaokulundaki kutlama programına katılan Öztürk, çocuklara güzel bir ülke bırakmak için millet olarak çalışacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Doğan Amir Çiçek Marmaris Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
title