Haberler

2015 Yılında Hiçbir Güç, Türkiye'yi Yolundan Döndüremeyecektir" Açıklaması

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2015 yılında hiçbir gücün, Türkiye’yi yolundan döndüremeyeceğini vurguladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2015 yılında hiçbir gücün, Türkiye'yi yolundan döndüremeyeceğini vurguladı.

Fatma Şahin, yayımladığı mesajda, yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, barış, huzur ve refah getirmesi temennisinde bulundu. Şahin, Türkiye'nin yapılan reformlarla gerçekleştirilen köklü değişim ve dönüşüm hamleleriyle özgüveninin artığını söyledi. Türkiye'nin muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma hedefi doğrultusunda büyük mesafeler kat ettiğine dikkati çeken Şahin, şöyle konuştu:

"Türkiye olarak 2014 yılını yoğun bir gündemle geçirdik. Geride bıraktığımız yılda ülkemizde huzur ve güven ortamının sağlanması adına önemli adımlar atıldı, demokrasi ve ekonomi alanında önemli gelişmeler sağlandı. Birçok ülke büyük ekonomik krizler yaşarken Türkiye ekonomik büyümesini istikrarlı bir şekilde devam ettirdi. Milletçe geldiğimiz noktanın kıymetini çok iyi bilmeli, gelecek nesillere ekonomik ve siyasi açıdan gelişmiş huzurlu bir ülke bırakmak için çaba göstermeliyiz. Bu anlamda, siyasi istikrarı ve ekonomik güven ortamını sarsacak, demokratik hukuk devletini aşındıracak, birliğimizi ve dirliğimizi bozacak tutum ve davranışlardan kaçınmamız gerekir. Unutmayalım ki, bu güçlü devletin eşit ve hür vatandaşları olarak hepimiz aynı geminin içindeyiz. Bu geminin her bakımdan daha güzel ve aydınlık bir geleceğe doğru yoluna devam etmesi ortak sorumluluğumuzdur."

Olumsuzlukların geleceğe umutla ve güvenle bakılmasına engel olmaması gerektiğine dikkati çeken Şahin, 2015 yılında hiçbir gücün Türkiye'yi yolundan döndürmeyeceğini vurguladı.

Gelişme sürecinde, evrensel değerlerin en önemli yol gösterici olacağını belirten Şahin,"Bu duygu ve düşüncelerle, 2015'in ülkemiz ve bütün dünya için güzel gelişmelere vesile olmasını temenni ediyorum. Herkesin yeni yılını tebrik ediyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatma Şahin Gaziantep Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title