Haberler

2015 yılında Burçlara Uygun Tatil Destinasyonları

Güncelleme:

2015'te seyahat etmek için ilham bekleyen kararsız seyahatseverler, araştırma sayesinde karakterlerine en uygun destinasyonları keşfetme fırsatını yakalayabilecekler.

Rahatlayan vize uygulamaları, havayolu şirketlerinin artışı, uygun fiyatlı bilet alternatifleri derken cazip destinasyon seçeneklerinin sayısı giderek artıyor; kararsız seyahatseverler kendileri için en uygun alternatifleri seçmeye çalışıyor. İnternet sitesi ile olduğu kadar mobil uygulamalarıyla da seyahat etmeyi sevenlerin hayatını kolaylaştıran ve en hesaplı alternatifleri sunan Skyscanner, seyahetseverlere kişiliklerine göre destinasyon alternatifleri hazırladı ve 2015'te burçlara en uygun seyahat destinasyonlarını ortaya koydu. Seyahat tutkunları bu yıl karakterlerine en uygun destinasyonlar ve tatil seçeneklerine Skyscanner aracılığı ile kolayca ulaşabilecek.

Macerasever Koçlar için Amsterdam

Farklı kültürleri merak eden ve girişken yapılarıyla bilinen Koç burcu için henüz görmedilerse Amsterdam mükemmel bir destinasyon. Amsterdam'ın Arnavut kaldırımlı dar sokakları ve kültürel zenginlikleri sayesinde, farklılıkları seven ve yorulmak bilmeyen Koç burcu harika bir tatil deneyimi yaşayabilir. Amsterdam'da Gogh Müzesi ve Rijks Müzesi'ni gezip Hollandalı sanatçıların başyapıtlarını yakından görebilir, şehrin kanallarında tekne gezisi yapabilirsiniz.

Tutumlu Boğalar için Newyork

Pratik ve kararlı yapılarıyla dikkat çeken Boğa burcu, seyahatte bile bütçesine bağlı kalıp tutumlu harcamalar yapabilir. Sanata ve güzel mekanlara düşkün olup aynı zamanda da uygun fiyat alternatifleri bulmak isteyen Boğa burcu için New York şüphesiz doğru adres. Boğa burcu seyahatseverler, Newyork 5. Cadde'deki tasarım çantaları keşfedebilir ya da Broadway'de birbirinden orijinal oyunlara giderek mükemmel bir tatil geçirebilir.

Çok Yönlü İkizler için Lanzarote Adası

Yeniliklere açık, macera peşinde koşan ve farklı tatları bir arada yaşamak isteyen İkizler burcu için Kanarya Adaları'ndan biri olan Lanzarote Adası mükemmel bir destinasyon. Muhteşem yanardağ manzarası ve kusursuz güzellikte plajlarıyla seyahatseverler, Lanzarote Adası'ndan hem huzuru hem de macerayı bir arada yaşayıp olağanüstü bir tatil geçirebilirler.

Beklentisi Yüksek Yengeçler için Singapur

Beklentiler konusunda sınır tanımayan Yengeçler bile sürprizlerle dolu Singapur'da muhteşem bir tatil deneyimi yaşayabilir. Orta Doğu tarzı kafeleri, sokak sanatları ve farklı lezzetleriyle kesinlikle keşfedilmesi gereken bir destinasyon Singapur. Ayrıca şehirde birçok konaklama alternatifi de bulunuyor.

Ormanlar Kralı Aslan için Seul

2015'te daha çok yer keşfetmek isteyen Aslan burcu, Seul'da geleneksel dünyaya ait tapınaklarla dev gökdelenleri bir arada görebilir ve bu sayede modern dünyayla gelenekselliğin oluşturduğu ilginç sentezi deneyimleyebilir. Farklı bir lezzet arayan seyahatseverler için ise Kore barbeküsü kesinlikle deneyimlenmesi gereken bir tat.

Farklı Bir Deneyim İsteyen Başaklar İçin Reykjavik

Yeni başlangıçlarla dolu olan 2015 yılı, Başak burcu için farklı deneyimleri de beraberinde getiriyor. Seyahatseverler, alışagelmiş destinasyonların yerine doğa güzellikleriyle tanınmış Reykjavik'e seyahate edebilirler. İzlanda'nın kristal berraklığındaki buzul göllerini ve lagünlerini keşfedebilir ve mükemmel bir seyahat deneyimi yaşayabilirler.

Keyif Almaktan Hoşlanan Teraziler İçin Stockholm

Doğanın eşsiz güzelliklerini keşfetmekten keyif alan Teraziler için 2015'te gidilmesi gereken destinasyon hiç şüphesiz Stockholm. Seyahatseverler, İskandinavya'nın sunduğu güzellikleri görebilir, İsveç Takımadaları turuna katılabilir ve en güzeli de 24 saat güneş aldığı için 'gece yarısı güneşi'ni görebilirler.

Tutkuyu Seven Akrepler İçin Sanat Kenti Viyana

2015 yılına güzel bir başlangıç yapmak isteyen Akrepler için sanat kenti Viyana mükemmel bir destinasyon. Seyahatseverler, Güzel Sanatlar Müzesi'ndeki başyapıtları görebilir ve Avusturya'nın en ünlü ve lezzetli tatlısı aşırı çikolatalı Sachertorte'yi tatma fırsatını yakalayabilir. Şehrin pek çok göz alıcı kafesinden birinde sıcak çikolatalarını yudumlayıp huzuru keşfedebilirler.

Enerjileri Bitmeyen Yay Burcu İçin Budapeşte

Her zaman enerjisi yüksek ve özgürlüğüne düşkün Yay burçları, Macaristan'da Tuna Nehri'nin iki kıyısında yer alan büyüleyici şehir Budapeşte'ye seyahat ederek 2015 yılını çok daha güzel geçirebilirler. Gezinti teknelerine atlayıp nehir boyunca yapacakları keyifli gezide parlamento binası ve şehrin diğer ünlü yapılarını görebilirler.

Kuralcı Oğlak Burçları İçin Barselona

2015 yılı, kendinden emin ve kurallarla yaşayan Oğlak burçları için birçok seyahat fırsatı sunacağa benziyor. Avupa'nın yegâne şehri Barselona, Oğlak burcu seyahatseverler için, orijinal dükkanları, kalabalık pazar yerleri, tapas barlarıyla ve güzel plajlarıyla sürprizlerle dolu bir tatil fırsatı sunuyor.

Özgürlüğüne Düşkün Kovalar İçin Mikonos

Yeni deneyimlerin ve özgürlüklerinin peşinde koşan Kova burcu için Yunan Adaları'ndan en ünlüsü Mikonos kesinlikle keşfetmeleri gereken bir destinasyon. Seyahatseverler, araba kiralayıp adanın güzel koylarını gezebilir ya da tepelerin eteklerinde bembeyaz evleriyle gelinler gibi duran şirin köyleri ziyaret edebilir. Gün boyunca Mikonos'un kumsallarında güneş ve denizin tadını çıkardıktan sonra Avrupa'nın en ünlü plaj partilerine katılabilir.

Stil Sahibi Balık Burcu İçin Tasarım Şehri Kopenhag

Dünyanın en güzel başkentlerinden biri olan Kopenhag'ta Balık burcu seyahatseverler, dünyanın hiçbir yerinde eşine rastlamayacakları özel tasarım eşyaları bulabilir. Seyahatseverler, Kopenhag'ın Arnavut kaldırımlı sokaklarında yürüyüp, butik üretilmiş biraları tadabilir ve şehrin son moda barlarında son derece keyifli bir zaman geçirebilir.

Kaynak: Haberler.Com / Kadın

Amsterdam Kopenhag Singapur Seul Turizm Kadın Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title