Haberler

2015 Yılı Zonguldak Panoraması

Zonguldak’ta vatandaşlar yeni yıla sayılı günler kala yılbaşı hazırlıklarını tamamladı.

Zonguldak'ta vatandaşlar yeni yıla sayılı günler kala yılbaşı hazırlıklarını tamamladı. 2015 yılında gündeme damga vuran haberler okuyucularına ulaştı.

2015 yılında yaşanan; asayiş, çevre, siyasi, kültür, çalışma hayatındaki konular İHA objektiflerine yansıdı. 2016 yılına sayılı günler kala 2015 yılında Zonguldak'ta İHA objektiflerine yansıyan haberler şöyle:

OCAK - 2015

2 Ocak - ZONGULDAK'TA 500 MADEN İŞÇİSİNE TOPLU ÇIKIŞ VERİLDİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Kandilli beldesindeki özel bir maden ocağında yaklaşık 500 maden işçisine toplu çıkış verildi.

6 Ocak - 11 YOLCULU OTOBÜS FACİADAN DÖNDÜ

Zonguldak'tan İstanbul'a gitmek için yola çıkan şehirlerarası otobüs, 11 yolcusuyla yan yattı. Kar sebebiyle devrilen otobüsün yolcuları kazadan yara almadan kurtuldu.

8 Ocak - ZEHİRLENEN AİLEYE 1.5 METRE KARDA NEFES KESEN KURTARMA OPERASYONU

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde, bir köyde karbonmonoksit gazından zehirlenen 5 kişilik aile için UMKE ve 112 ekipleri seferber oldu. 1.5 metre karda köye ulaşan ekipler, nefes kesen kurtarma operasyonu ile aileyi tekrar hayata döndürdü.

9 Ocak - MADEN OCAĞINDA GÖÇÜK: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

Zonguldak'ta özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte, 1 işçi hayatını kaybetti, 1 işçi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. TTK'ya ait maden ocağında meydana gelen kazada ise, beline kütük düşen işçi yaralandı.

ŞUBAT - 2015

3 Şubat - MADENCİYE HAFTADA 37,5 SAAT ÇALIŞMA DÜZENLEMESİ TBMM ÜST KOMİSYONU'NDAN DA GEÇTİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca hazırlanan Bakanlar Kurulu kararıyla TBMM'ye sevk edilen ve görüşmelerine TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Alt Komisyonu'nda 6 Ocak 2015 tarihinde başlanan "İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı"nın maden işçilerinin günde 7,5 saat, haftada 37,5 saat ve iki gün tatil düzenlemesini içeren maddesi Alt Komisyonun ardından Üst Komisyondan da geçti.

13 Şubat - CUMHURİYET BAŞSAVCISI HÜSEYİN ÖZBAKIR EMEKLİ OLUP AK PARTİ'DEN ADAY ADAYI OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şiir okuduğu gerekçesiyle 1999 yılında cezaevine konulduğu Pınarhisar Cezaevi'nde kaldığı sıralarda Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı görevinde bulunan ve Erdoğan'ın güvenliğini sağladıklarını ifade eden Hüseyin Özbakır, Zonguldak Başsavcılığı görevinden emekliye ayrılarak 2015 genel seçimleri için Ak Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

14 Şubat - ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI VEYSEL EROĞLU ZONGULDAK'TA

Ak Parti Zonguldak İl Başkanlığı kongresi için Zonguldak'a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Zonguldak ziyaretinde Vali Ali Kaban'ı ziyaret etti.

15 Şubat - MHP ZONGULDAK İL KONGRESİ

MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, tek liste ile gidilen kongrede güven tazeledi.

20 Şubat - TOSUN MAZBATASINI ALDI

Ak Parti 5.olağan genel kurulda İl Başkanı seçilen Zeki Tosun mazbatasını alarak görevine resmen başladı.

MART - 2015

3 Mart - MADENDE ÖLEN 263 İŞÇİ DUALARLA ANILDI

Zonguldak'ta 23 yıl önce meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden 263 işçi dualarla anıldı.

5 Mart - ESKİ VALİ YAVUZ ERKMEN MHP'DEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

2011 yılında Merkez Valiliği'ne atanmasının ardından emekli olan Yavuz Erkmen, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimler için MHP Zonguldak Milletvekilliği'ne adaylığını açıkladı.

7 Mart - 103 MADENCİ DUALARLA ANILDI

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) Armutçuk müessesinde 32 yıl önce meydana gelen grizu faciasında hayatını kaybeden 103 madenci dualarla anıldı.

10 Mart - MADEN OCAĞINDA GÖÇÜK: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Kandilli beldesinde faaliyet gösteren Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessesi maden ocağında meydana gelen göçükte 1 madenci hayatını kaybederken, 2 işçi de yaralandı.

16 Mart - ESKİ ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI ZEKİ ÇAKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Zeki Çakan bugün düzenlediği toplantıyla Milliyetçi Hareket Partisi'nden Zonguldak Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

18 Mart - TÜRK KIZILAYI GENEL BAŞKANI LÜTFİ AKAR ZONGULDAK'A GELDİ

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, beraberinde genel başkan yardımcısı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Türkiye Kızılay Derneği Zonguldak Şubesi'ni ziyaret etti.

NİSAN - 2015

5 Nisan - GMİS YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) 10. Olağan Genel Kurulunda Genel başkan adayı Ahmet Demirci 147 oy alırken, başkan Eyüp Alabaş 111 oy alarak başkanlık koltuğunu Demirci'ye bıraktı.

6 Nisan - ÇAYCUMA KÖPRÜ FACİASININ YIL DÖNÜMÜ

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde 6 Nisan 2012 tarihinde köprünün yıkılması ile hayatını kaybeden 15 kişi anısına yaptırılan heykel törenle açıldı.

7 Nisan - 7 HAZİRAN GENEL SEÇİMLERİNE DOĞRU

7 Haziran Genel seçimleri kapsamında partiler aday listelerini YSK'ya iletti.

13 Nisan - ZONGULDAK'IN MEGA STARI'NA HÜZÜNLÜ VEDA

Zonguldak'ın "Mega Star"ı olarak bilinen 53 yaşındaki Ergin Erdem, hastanede tedavi gördükten sonra geldiği evinde gece saatlerinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

19 Nisan - ERCAN ŞEHRİ, KREDİ KOOPERATİF BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ

Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı'na Ercan Şehri seçildi.

23 Nisan - 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle tören düzenlendi.

23 Nisan - MİNİK VALİNİN İLK İSTEĞİ DONDURMA OLDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle temsili olarak Zonguldak Valisi Ali Kaban'ın makam koltuğuna 4. sınıf öğrencisi Melek Kocasoy, kendisi ve arkadaşları için dondurma istedi. Minik Valinin talebi herkesi şaşırttı.

MAYIS - 2015

1 Mayıs - 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ

Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Türk-İş tarafından Zonguldak'ta kutlandı. Binlerce sendika üyesi TIR Parkı kavşağından başlayan yürüyüşü Madenci Anıtı önünde sonlandırdı.

6 Mayıs - AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HÜSEYİN ÇELİK ZONGULDAK'TA

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çekli, Zonguldak'ta Gazipaşa Caddesi'nde partisinin seçim bürosu açılışına katıldı.

7 Mayıs - SAVCI AZİZ TAKCI TESLİM OLDU

Adana'da MİT'e ait TIR'ların durdurulmasıyla alakalı hakkında yakalama kararı çıkartılan Savcı Aziz Takçı, adliyeye giderek teslim oldu.

11 Mayıs - USTA KALEM HARUN ERSOY, DUALARLA ANILDI

Zonguldak basının duayen ismi, usta kalem Demir Medya Genel Koordinatörü ve Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkan Yardımcısı usta Gazeteci Harun Ersoy seneyi devriyesinde mezarı başında anıldı.

12 Mayıs - CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ZONGULDAK'TA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Zonguldak mitinginde alanı dolduran kalabalığa hitap etti. Kılıçdaroğlu, "Benim size sözüm var. Ben kul hakkı yemem, kul hakkı da yedirtmem. Kim kazanıyor ve alın teri döküyorsa ona hakkını vereceğiz" dedi.

14 Mayıs - MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ ZONGULDAK'TA

7 Haziran 2015 genel seçimler öncesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Zonguldak'ta vatandaşlarla buluştu

18 Mayıs - MADEN FACİASINDA ÖLEN 30 İŞÇİ DUALARLA ANILDI

7 Mayıs 2010 tarihinde, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessesesine bağlı maden ocağında grizu patlamasında hayatlarını kaybeden 30 madenci, facianın 5. yıldönümünde Karadon Yenikuyu başında düzenlenen törenle anıldı.

19 Mayıs - BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU ZONGULDAK'TA

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, seçim çalışmaları için Zonguldak'a geldi.

20 Mayıs - DSP GENEL BAŞKANI MASUM TÜRKER ZONGULDAK'TA

DSP Genel Başkanı Masum Türker, seçim ziyaretleri kapsamında Zonguldak'ta partililer ile buluştu.

26 Mayıs - ENERJİ BAKANI TANER YILDIZ ZONGULDAK'TA

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Zonguldak'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Genel Maden İşçileri Sendikası'nı (GMİS) ziyaret etti. Yıldız, "Biz bu kömürü çıkartmaya devam edeceğiz" dedi.

HAZİRAN - 2015

7 Haziran - MİLLETVEKİLLİĞİ GENEL SEÇİMLERİ İÇİN ZONGULDAK HALKI SANDIK BAŞINA GİTTİ

Zonguldak'ta vatandaşlar genel seçimler için sandık başına gitti. Seçimlerde AK Parti 2, CHP 2, MHP'de 1 milletvekili çıkardı.

18 Haziran - ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI TANER YILDIZ ZONGULDAK'TA

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ramazan ayının ilk iftarını Zonguldak'ta yerin metrelerce altında kurulan sofrada maden işçileriyle açtı.

22 Haziran - MODEL MÜZİK GRUBU ZONGULDAK'TA

Zonguldak'ta konser veren ünlü rock grubu Model, hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.

TEMMUZ - 2015

1 Temmuz - 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI

Zonguldak'ta 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

5 Temmuz - GÜMRÜKTE 118 KİLO EROİN

Zonguldak Gümrük Sahası'nda bir TIR'a düzenlenen operasyonda, 118 kilo eroin ele geçirildi.

9 Temmuz - EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ DEHŞET SAÇTI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Zonguldak'ta ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil, kontrolden çıkarak karşı şeritten gelen otomobille çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

19 Temmuz - DEVREK İLÇESİNDE HEYELAN MEYDANA GELDİ

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde meydana gelen heyelan sebebiyle bayram günü evsiz kalan vatandaşlar, Zonguldak-Ankara Karayolunu trafiğe kapattı. Olay yerine çok sayıda polis ve jandarma ekibi sevk edildi.

20 Temmuz - DEVREK'TEKİ HEYELAN.. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI İDRİS GÜLLÜCE, HEYELAN BÖLGESİNDE

Zonguldak'ın Devrek ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde meydana gelen heyelan sonrası Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce bölgede incelemelerde bulundu.

23 Temmuz - ŞEHİT ATEŞİ ZONGULDAK'A DÜŞTÜ

Diyarbakır'da uğradıkları hain saldırıda şehit olan polis memuru Tansu Aydın'ın Zonguldak'ta bulunan baba ocağına ateş düştü.

AĞUSTOS - 2015

25 Ağustos - 16 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN KULLANDIĞI PATPAT DEVRİLDİ: 1 ÖLÜ, 5 YARALI

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 16 yaşındaki çocuğun kullandığı patpat devrildi. Kazada sürücü ağır yaralanırken, annesi hayatını kaybetti, 5 kardeşi de yaralandı.

30 Ağustos - 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Zonguldak'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

EYLÜL - 2015

7 Eylül - ZONGULDAK'TA TERÖRE TEPKİ YÜRÜYÜŞÜ

Zonguldak Madenci Anıt'ında toplanan yaklaşık 500 kişi, açtıkları Türk Bayrağı ile yürüyerek terör olaylarını protesto etti.

8 Eylül - ŞEHİT ACISI ZONGULDAK'A DÜŞTÜ

Iğdır'da terör örgütü PKK'nın düzenlediği hain saldırıda şehit düşen Polis Memuru Yusuf Yelkenci'nin Zonguldak'ta bulunan baba ocağına ateş düştü.

16 Eylül - PUSUDA ŞEHİT EDİLEN ASKER ÇAĞDAŞ ARSLAN'IN NAAŞI ZONGULDAK'A GETİRİLDİ

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK tarafından hain bir pusuda şehit edilen polis memuru Çağdaş Arslan'ın cenazesi Zonguldak'a getirildi. Şehit polisi kız kardeşi polis şapkasıyla karşıladı.

19 Eylül - CEZAEVİNDEN KAÇTI POLİSE ATEŞ AÇTI

Zonguldak'ta polisin 'Dur' ihbarına uymayan 65 yaşındaki Celalettin Y., ormanlık alana kaçarak izini kaybettirmeye çalıştı. Yakalanan Celalettin Y., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

EKİM - 2015

5 Ekim - CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ZONGULDAK'TA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaklaşan 1 Kasım Genel Seçimleri öncesinde Zonguldak'a geldi.

7 Ekim - TTK ÜZÜLMEZ MÜESSESESİNDE YANGIN

TTK Üzülmez Müessesinde meydana gelen yangın sebebiyle üretime ara verildi.

18 Ekim - MHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI 100 KİŞİ İLE AK PARTİ'YE GEÇTİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) istifa eden Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, iki meclis üyesi ve yaklaşık 100 kişi ile AK Parti'ye geçti. Başol "Her şeye hayır denen yerde durmam mümkün değildi" dedi.

26 Ekim - BUZDOLABINDAN ÇIKAN YANGIN EVİ KÜL ETTİ: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

Zonguldak'ta, 2 gün önce Almanya'dan tatile gelen 67 yaşındaki Nurcihan Geme ve 72 yaşındaki Selahattin Geme çiftinin evinde yangın çıktı. Buzdolabından çıktığı iddia edilen yangında Nurcihan Geme hayatını kaybederken, Selahattin Geme balkondan atlayarak kurtuldu.

29 Ekim - CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Cumhuriyet'in ilan edilişinin 92. Yıl dönümü törenle kutlandı.

KASIM - 2015

1 Kasım - 26. DÖNEM MİLLETVEKİLLİĞİ ERKEN GENEL SEÇİMİ İÇİN ZONGULDAK HALKI SANDIK BAŞINA GİTTİ

Gerçekleştirilen erken genel seçimde Zonguldak'ta AK Parti 3, CHP 2 milletvekili çıkardı.

3 Kasım - SU DOLDURMAYA GİDEN ANNE-KIZ KAMYONUN ALTINDA KALARAK HAYATINI KAYBETTİ

Zonguldak'ta özel bir şirkete ait kömür yüklü kamyon, evlerinin önünde su doldurmaya giden anne kızın üzerine devrildi. Devrilen kamyonun altında kalan anne ve kızı uzun uğraşlar sonucu kamyonun altından çıkartıldı ancak hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

7 Kasım - KÖMÜR SOBASI PATLADI: 1 YARALI

Zonguldak'ta bir evde soba patladı. Facianın yaşandığı ev harabeye dönerken, ilaç içmek üzere odada bulunan bir kişi isabet eden cam parçaları sebebiyle ayaklarından yaralandı.

10 Kasım - ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, ÖLÜMÜNÜN YILDÖNÜMÜNDE ZONGULDAK'TA ANILDI

Zonguldak'ta, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 77. yıldönümü kapsamında Zonguldak Valiliği önünde tören düzenlendi.

20 Kasım - MADEN OCAĞINDA PATLAMA: 1 ÖLÜ, 3 YARALI

Zonguldak'ta kaçak olduğu iddia edilen maden ocağında toprak altında kalan Naci Ç.'nin cesedine ulaşıldı. Oğlu Şaban ve eniştesi Bekir ile birlikte ocağa giren Naci Ç.'nin cesedi hastane morguna kaldırıldı.

25 Kasım - MADEN OCAĞINDA GÖÇÜK: 1 ÖLÜ

Zonguldak'ta özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte Yusuf Köroğlu isimli işçi hayatını kaybetti.

30 Kasım - TUR OTOBÜSÜ DEVRİLDİ: 23 YARALI

Zonguldak'ta Eskişehir'e düzenlenen geziden dönen kafileyi taşıyan tur otobüsü devrildi. Kazada 3'a ağır olmak üzere 23 kişi yaralandı.

ARALIK - 2015

3 Aralık - DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ DÜZENLENEN TÖRENLE KUTLANDI

Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Zonguldak Valiliği önünde tören düzenlendi.

4 Aralık - DÜNYA MADENCİLER GÜNÜ

Dünya Madenciler Günü Zonguldak'ta çeşitli etkinliklerle kutlandı.

4 Aralık - KÖMÜR ÇIKARIP EVİNE GÖTÜRMEK İSTERKEN DEV KAYANIN ALTINDA KALDI

Zonguldak'ta evinin yakınındaki alanda kömür çıkarmaya çalışan emekli madenci, düşen kayanın altında kalarak hayatını kaybetti. Sinir krizleri geçiren eşi, "Allah kahretsin fakirliği" diyerek feryat etti.

19 Aralık - ZONGULDAK'TA KAZA: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir otomobil, önündeki TIR'a çarpmasının ardından köprü bariyerlerine vurdu. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

23 Aralık - BİTLİS'TE ŞEHİT OLAN JANDARMA UZMAN ÇAVUŞUN CENAZESİ ZONGULDAK'A GETİRİLDİ

Bitlis'te bölücü terör örgütü mensuplarınca el yapımı patlayıcı düzeneğinin patlatılması sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İslam Çakar'in cenazesi, memleketi Zonguldak'a getirildi.

28 Aralık - CHP'DE ALTUN DÖNEMİ

CHP Zonguldak İl Başkanlığı'nın 35. Olağan Genel Kurulu'nda 340 oy alan Ahmet Altun İl Başkanı seçildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Cumhuriyet Halk Partisi AK Parti Devrek Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
title