Haberler

2015 Yılı Kobi ve Yöresel Değerler Mali Destek Programları Eğitim Toplantıları Amasra'da Devam Etti

Bartın’da, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından ‘2015 Yılı KOBİ ve Yöresel Değerler Mali Destek Programları’ kapsamında düzenlenen eğitim toplantıları Amasra’da devam etti.

Bartın'da, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından '2015 Yılı KOBİ ve Yöresel Değerler Mali Destek Programları' kapsamında düzenlenen eğitim toplantıları Amasra'da devam etti.

BAKKA 2015 Yılı KOBİ ve Yöresel Değerler Mali Destek Programları kapsamında Bartın'ın Amasra ilçesinde yapılan eğitim toplantısı, Turizm Otelcilik Meslek Lisesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Yapılan eğitim toplantısına, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, özel sektör kurum temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Eğitim toplantısında ilk olarak BAKKA Program Yönetim Birimi Başkanı Irmak Göksu Çağlı tarafından katılımcılara, KOBİ ve Yöresel Değerler Mali Destek Programları Bilgilendirme sunumu, Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) ve proje fikrinin oluşturulması ve projenin hazırlanması konularında bilgilendirme yapıldı.

Ardından BAKKA Program Yönetim Birimi Uzmanı Medine Merve Yollar tarafından proje hazırlanması, mantıksal çerçevenin oluşturulması ve KAYS'a giriş konularında katılımcılara detaylı bir sunum yapıldı. Programın son oturumunda BAKKA İzleme Değerlendirme ve Raporlama Birimi Uzmanı Ahmet Kubilay Çağlı tarafından, bütçe hazırlama esasları, bütçe hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar, detaylı açıklama ve örneklerle katılımcılara anlatıldı.

Katılımcılardan gelen soruların detaylı bir biçimde ve örneklerle yanıtlandığı eğitim toplantısı sonunda katılımcılara katılım belgesi verilmesiyle son buldu. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Batı Karadeniz Bartın Amasra Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title