Haberler

2015 Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı

Adana 2015 Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı- Vali Büyük: "Adana'nın güzelliklerini tüm dünya ile paylaşmaktan mutluluk duyuyorum"- Türkiye Futbol Direktörü Terim "Adana biraz daha hızlı koşmalı. Geride kaldı.

Adana 2015 Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı- Vali Büyük: "Adana'nın güzelliklerini tüm dünya ile paylaşmaktan mutluluk duyuyorum"- Türkiye Futbol Direktörü Terim "Adana biraz daha hızlı koşmalı. Geride kaldı. Hepimiz biraz daha elimizi taşın altına sokmalıyız ve şehrimizi layık olduğu yere taşımalıyız" Adana'da bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Adana 2015 Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı", binlerce kişinin katıldığı kortej yürüyüşü ile başladı. Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı eşliğinde Atatürk Caddesi'nde başlayan yürüyüşe çeşitli grup ve kulüpler ile vatandaşlar katıldı. İlginç kıyafet ve aksesuarlı katılımcılar, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Yürüyüşte mehter takımı ve halk oyunları ekipleri de yer aldı.Vali Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Nisan'da Adana'da Komitesi Başkanı Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ Üst Yöneticisi (CEO) Ali Haydar Bozkurt ile bazı sanatçılar, davetliler ve vatandaşların katıldığı yürüyüş, Merkez Park'ta sona erdi.Vali Büyük, burada yaptığı konuşmada, fevkalade güzel bir manzara gördüklerini, herkesi heyecanlandıran, gelecek adına ümitlendiren, şehrin geçmişten beri var olan değerlerini ortaya çıkarma fırsatı veren bu manzaradan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi.Adana'nın her yönüyle her şeyin en güzelini ve iyisini hakkettiğini ifade eden Büyük, "Bu gördüğümüz manzara gelecek için çok daha ümitli ve mutlu olacağımızı gösteriyor. Adana'nın güzelliklerini tüm dünya ile paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de Adana'nın birliğinin, kardeşliğinin ve dışarıya verdiği coşkulu mesajın; portakal çiçeği gibi güzel kokuya sahip zarif bir ögeyle karnavalla oluşmasının şehre yakıştığını belirterek, bundan dolayı kıvanç duyduğunu söyledi.Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de "Adana biraz daha hızlı koşmalı. Geride kaldı. Hepimiz biraz daha elimizi taşın altına sokmalıyız ve şehrimizi layık olduğu yere taşımalıyız" dedi. Nisan'da Adana'da Komitesi Başkanı Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ Üst Yöneticisi Bozkurt da Adana'nın sokaklarında birbirinden farklı sanatsal faaliyetlerin yanı sıra hoşgörü, sevgi, barış, mutluluk olduğunu belirtti.Konuşmaların ardından Vali Büyük gonga tokmakla vurarak temsili olarak karnavalı açtı. Program Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası ve sanatçıların konserleri ile devam etti. Konser alanı, konuşmalar, sanatçıların sahneye çıkması, konser

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Büyük Fatih Terim Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title