Haberler

2015'te Çevreyi Kirletmek İsteyenlere Göz Açtırılmadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, 2015 yılı boyunca çevre kirliliği denetimlerini devam ettirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, 2015 yılı boyunca çevre kirliliği denetimlerini devam ettirdi.

Doğanın ve yeşilin dostu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2015'te çevre denetimlerini hız kesmeden sürdürdü. Ekipler 2015 yılı boyunca 507 denetim gerçekleştirdi ve çevreyi kirlettikleri tespit edilenlerle ilgili yasal işlem başlatıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen denetimler kapsamında 399 çevresel olumsuzluk tespit edilerek, olumsuzlukların giderilmesi yönünde gerekli çalışmalar yapıldı. Ayrıca yapılan rutin denetimler ve müdürlüğe gelen ihbarlar üzerine yerinde denetimler yapıldı. Teknik ekipler tarafından tespit edilen toplam 106 olumsuzluk hakkında gerekli değerlendirmelerin yapılması hususunda konu Valilik makamına iletildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen denetimler, 5 farklı başlıkta toplandı. Denetimler Hava Kirliliği, Su Kirliliği, Deniz Kirliliği, İnşaat ve Hafriyat Atığı ve Koku Kirliliği alanlarında yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ayrıca 2015 yılı boyunca gürültü ve ısınmadan kaynaklı hava kirliliği denetimleri de gerçekleştirdi. Bu kapsamda gürültü kirliliğinden 20, ısınmadan dolayı hava kirliliğinden ise 15 şikayet değerlendirilerek, gerekli işlemler yapıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title