Haberler

    2014 Yılının En İyi Tablet Seçenekleri!

    Tablet sektörü pozitif ivme ile ilerlemeye devam ediyor peki bu senenin en başarılı tabletleri hangileri?Artık günlük yaşamda özellikle iş hayatında olmazsa olmazlarımızdan diyebileceğimiz bir ürün tipi daha var; Tabletler.

    Tablet sektörü pozitif ivme ile ilerlemeye devam ediyor peki bu senenin en başarılı tabletleri hangileri?

    Artık günlük yaşamda özellikle iş hayatında olmazsa olmazlarımızdan diyebileceğimiz bir ürün tipi daha var; Tabletler. Özellikle son zamanlarda birçok firmanın bu ürün segmentine yaptığı yatırımlar ve birbirine çok yakın performans sunan tabletlerin piyasada çoğalmasıyla, tablet seçimi kullanıcılar için işin içinden çıkılmaz bir hal aldı diyebiliriz. Bizde yakın bir zamanda tablet almayı düşünenler, tabletini değiştirmeyi düşünenler ve de yılın başarılı tabletlerini merak eden kullanıcılarımız için 2014 yılının en başarılı tabletleri adlı bir liste hazırladık.

    En iyi tablet : Apple iPad Air 2

    Apple 'ın her ürününde olduğu gibi bu tabletinde de en başarılı olduğu konu tasarımı. Tabletlerin bugün bu kadar popüler olmasını sağlayan şirket olarak gösterebileceğimiz Apple 'ın iPad Air 2 'si de eski nesillerde olduğu gibi büyük ilgi gören tabletlerden birisi. Özellikle bir Apple ürününe sahipseniz veya daha önce sahip olduysanız tabletin prensiplerine ve size sağladığı kolaylıklara hızlıca uyum sağlayabilirsiniz. İnce tasarımı ve yeni nesil işlemci teknolojisiyle göz dolduran iPad Air 2 yılın en başarılı tabletlerinden birisi.

    Büyük ekranlı en iyi tablet: Samsung Galaxy Tab S

    10.5 inç ekran büyüklüğü ve kullanıcıya sunduğu eşsiz özellikler ile listemizin olmazsa olmazlarından biri de tabii ki Samsung Galaxy Tab S. Keskin ve canlı OLED ekranı ile rakiplerinin bir adım önünde bulunan Galaxy Tab S, 2560×1600 piksel çözünürlüğe ve derin kontrast seviyesine sahip. Özellikle tabletinde dizi ve film izlemek isteyenler için harika bir tercih olacağını söyleyebiliriz.

    En iyi oyun tableti: Nvidia Shield

    Bulundurduğu yeni nesil Tegra K1 işlemci ve 8 inçlik ekranıyla piyasaya en iyi oyun tableti olma amacıyla sunulan Nvidia Shield 'ın bu amaca ulaştığını rahatlıkla söyleyebiliriz. İnternette gezinmek, maillerinizi kontrol etmek ve farklı uygulamalar kullanmak dışında tabletinizde oyun oynamak sizin için önemliyse tercihiniz Nvidia Shield olabilir.

    En iyi Android tablet : Google Nexus 9

    Yılın en çok beklenen teknoloji ürünlerinden biri olan Google Nexus 9 'suz bir liste tabii ki olmazdı. Her ne kadar ülkemize daha gelmemiş olsa da Dünya'da ciddi satış rakamlarına ulaşan Nexus 9, saf Android arayüzü ve performansıyla kullanıcıların göz bebeği oldu diyebiliriz. 8.9 inç ekrana sahip olan Nexus 9 en ince ve en hafif tablet olmayabilir ancak kesinlike Android tabletler arasında en yüksek performans değerlerine sahip olan cihazlardan birisi. Oyun ve uygulamalara verdiği hızlı tepkilerle büyük başarı toplayan Nexus 9 'un ülkemize geleceği kesin tarih ise henüz bilinmiyor.

    En verimli tablet: Microsoft Surface Pro 3

    Microsoft'un Windows işletim sistemi tabanlı tableti Surface Pro 3 bu senenin en çok ilgi çeken tabletlerinden biri. Klavye ve dijital kalem desteğiyle kullanıcısına sıradışı deneyim imkanı sunan ve tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Surface Pro özellikle Windows bilgisayarıyla iş birliği içinde çalışmak isteyenlerin vazgeçilmezi olabilir.

    En inovatif tablet : Lenovo Yoga Tablet 2 Pro

    Teknoloji dünyasının en önemli olgularından birisi kesinlikle yapılan yenilikler. Bu bağlamda listeye eklemek de tereddüt etmediğim tablet ise Yogo Tablet 2 Pro. 13.3 inçlik dev ekranı ve Android işletim sistemi ile hem profesyonel bir kullanım imkanı sunan hem de bireysel kullanım için harika bir seçenek olan Yogo Tablet 2 Pro 'nun en büyük artısı batarya süresi ve bünyesinde bulundurduğu projeksiyon teknolojisi. Normal kullanımda 15 saat projektör kullanımında 3 saat pil ömrü sunan bu tablet yenilik arayan ve bolca sunum yapanların vazgeçilmezi olacaktır.

    The post 2014 Yılının En İyi Tablet Seçenekleri! appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Samsung Galaxy Google Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title