Haberler

2014 Yılının 2. Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Yatırımcı kurum ve kuruluşlarının projeleri hakkında bilgi almak ve kurumlar arası koordinasyonu sağlamak amacıyla 2014 yılının ikinci İl Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Yatırımcı kurum ve kuruluşlarının projeleri hakkında bilgi almak ve kurumlar arası koordinasyonu sağlamak amacıyla 2014 yılının ikinci İl Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş başkanlığında Valilik Seminer Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya yatırımcı bölge müdürleri tarafından yapılan faaliyetler anlatılarak, 2014 yılında da yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

İl Koordinasyon Kurulu toplantısına Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Vali Yardımcısı Murat Süzen, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, yatırımcı bölge müdürleri ile ildeki kamu kurum ve kuruluşların amirleri katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan Vali Mahmut Demirtaş yatırımlar ilgi ilgili şu açıklamayı yaptı:

"2014 yılı yatırım programlarında merkezi idare ve yerel yönetim kuruluşlarımıza ait irili ufaklı 592 iş yer alırken, bu işlerin toplam proje bedelinin 2 milyar 355 milyon 423 bin TL'dir. Bu işler için geçmiş yıllarda 629 milyon 165 bin TL harcanmış olup, 2014 yılında 436 milyon 867 bin TL ödenek ayrılmıştır. Dönem sonu itibariyle 95 milyon 97 bin TL harcanarak, yüzde 22'lik nakdi gerçekleşme sağlanmıştır. Bu işlerden 36 tanesi bitirilmiş, 309 tanesinde çalışmalar devam etmekte, 247 adet iş proje, ihale ve sözleşme aşamasındadır."

Vali Mahmut Demirtaş'ın konuşmasının ardından kurum ve kuruluş müdürleri yaptıkları yatırımlardan bahsetti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Üniversitesi Mahmut Demirtaş Hüsrev Kutlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title