Haberler

2014 Yerel Seçimleri

AK Parti Hatay Milletvekili Karasayar: "İskenderun belediyesini kazandık.

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde İskenderun'dan başarıyla çıktıklarını ve belediyeyi kazandıklarını belirtti.

Karasayar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yerel seçim sonuçlarını aldıklarını ifade etti. İskenderun'un yıllar sonra iktidar partisiyle buluştuğunu ifade eden Karasayar, "Yerel seçimlerde İskenderun'da 52 bin 883 oy ile adayımız Seyfi Dingil belediye başkanlığını kazandı. İskenderun belediyesini kazandık. İskenderun'a hayırlı olsun. Bize verilen oyun önemini biliyoruz. Allah bizi mahcup etmesin. Biz bu yola halkımıza hizmet için çıktık" dedi.

İskenderun'un gelecekte adından sıkça söz ettirecek bölgenin parlayan yıldızı haline geleceğini vurgulayan Karasayar, sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışacaklarını kaydetti.

Karasayar, İskenderun'un her mahallesine eşsiz hizmet götüreceklerini, kimseyi ayırt etmeden çalışacaklarını söyledi. - Hatay

Kaynak: AA / Yerel

Orhan Karasayar İskenderun Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title