Haberler

Bakan Yılmaz: Bingöl'de Yüzde 60'a Yakın Bir Oy Aldık

Güncelleme:

Kalkınma Bakanı Yılmaz, "Kesinleşmemekle birlikte Bingöl'de yüzde 60'a yakın bir oy aldık. Belediye sınırları içinde 28 bin 710 oy verdiniz." dedi.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Henüz kesinleşmemekle birlikte Bingöl'de yüzde 60'a yakın bir oy aldık. Belediye sınırları içinde 28 bin 710 oy verdiniz. Açıkçası beni de yanılttınız. Ben 25 bin civarında bir oy bekliyordum" dedi.

Yerel seçim çalışmaları için Bingöl'de bulunan Bakan Yılmaz, özel idare iş hanındaki AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi önünde toplanan partililere seslendi.

AK Parti'ye verdikleri destekten dolayı partililere teşekkür eden Bakan Yılmaz, Bingöl'ün yakında tarihinde ilk kez bir partinin yüzde 50'nin üzerinde oy aldığını belirtti.

Yılmaz, şöyle konuştu:

"Bizim için ayrı bir mutluluk ve sevinç. Bingöl'de, bugüne kadar hatırladığım yerel seçimler arasında rekor düzeyde oy verdiniz. Allah sizden razı olsun. Henüz kesinleşmemekle birlikte Bingöl'de yüzde 60'a yakın bir oy aldık. Belediye sınırları içinde 28 bin 710 oy verdiniz. Açıkçası beni de yanılttınız. Ben 25 bin civarında bir oy bekliyordum. Bu 28 bin 710'nun her birine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum."

Bingöl halkının kendilerine verdiği destekle sorumluluklarının arttığını, bu sonuçlarla yüklerinin ağırlaştığını dile getiren Yılmaz, omuzlarında Bingöl halkının verdiği büyük desteğin sorumluğununu taşıdıklarını bildirdi.

Bugüne kadar hizmet etmeye çalıştıklarını, bundan sonra daha fazla hizmet etmeye çalışacaklarını dile getiren Yılmaz, bakan ve hükümet olarak bütün belediyelerin arkasında olacaklarını, halkın hizmetin her türlüsüne layık olduğunu bildirdi.

Bütün parti ve fikirlere saygılı olduklarını anlatan Bakan Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Sadece fiziki hizmetler yetmez, gönül bağı çok önemli. Biz Bingölümüzde huzur, kardeşlik istiyoruz. Değişik partilerden, görüşlerden insanlar olabilir. Biz hepsine saygılıyız. Hiçbir kişiyi bugüne kadar rencide etmedik. Bize laf edenlere cevap vermedik. Çünkü biz siyaseti kişiler arası bir çekişme olarak görmüyoruz. Biz siyaseti halka hizmet etmenin bir aracı olarak görüyoruz, bundan sonra da böyle görmeye devam edeceğiz."

Seçim sürecinde Bingöl'de bir huzursuzluk yaşanmadığını, bunun için diğer bütün parti mensuplarına da teşekkür ettiğini kaydeden Yılmaz, Bingöl halkının özgür iradesiyle kararını verdiğini, herkesin bu karara saygı göstermesi gerektiğine işaret etti.

Bundan sonra Bingöl halkının ortak menfaatleriyle ilgili konularda hiçbir parti farkı gözetmeyeceklerini anlatan Yılmaz, "Yeter ki Bingöl'ün bir sorunu, meselesi olsun. Bu konularda kim bize ne getirirse, hangi fikri söylerse hangi projeyi getirirse her zaman Bingöl'ün yanında olacağız. Bu siyaset üstü bir şey. Bingöl halkının menfaati söz konusuysa partiler arası farka bakmayız" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Abdullah Çelik, Aydın Arık, Nurten Aslan

Yayınlayan: Erdem Gültekin

Kaynak: AA / Politika

Cevdet Yılmaz Yılmaz Bingöl Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title