Haberler

Ereğli Belediye Başkanı Özgüven Göreve Başladı

Güncelleme:

AK Parti'den Ereğli Belediye Başkanlığına seçilen Özkan Özgüven göreve başladı.

AK Parti'den Ereğli Belediye Başkanlığı'na seçilen Özkan Özgüven göreve başladı.

Özgüven, AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, AK Parti İlçe Başkanı Evren Nas, partililer ve vatandaşlarla Ereğli Belediyesine geldi.

Kendisini destekleyen ve desteklemeyen tüm Ereğli halkına teşekkür eden Özgüven, Ereğli Belediyesini gecikmeli olarak aldıklarını, seçimde yarıştıkları MHP ile aralarındaki farkın 3 bine yakın olmasına rağmen, yapılan itirazların üç aşamadan geçtiğini söyledi.

Bu durumun Ereğli halkının kendilerine verdiği desteği güçlü şekilde perçinlediğini ifade eden Özgüven, şunları kaydetti:

"Ereğli Belediyesini aldıktan sonra gerek fiziki yönden gerekse mali yönden ilk incelemeleri yaparak oluşturulan raporu, Ereğli halkı ile paylaşacağız. AK Parti olarak bahane değil, icraat üreteceğiz. Bizim işimiz hizmet etmek. Kim ne derse desin hizmet çıtamızı yükseltmek için elimizden gelenin en iyisini yapma çabası içinde olacağız. Bizim çalışma tempomuza ayak uydurabilecek arkadaşlarımızla yola devam edeceğiz. Bize ayak uyduramayan herkesle yolumuzu ayıracağız."

AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu ise Ereğli Belediyesini ak belediyecilik anlayışı ile buluşturan Özgüven, ilçe halkı, AK Parti İlçe Teşkilatı ve tüm partililere teşekkür etti.

Seçim broşürlerinde bastırdıkları tüm vaatleri, büyükşehirin destekleriyle Ereğli halkıyla buluşturacaklarını vurgulayan Zorlu, önümüzdeki 5 yılın Ereğli için hizmet yılı olacağının altını çizdi.

Kesilen kurban ve okunan duanın ardından, Özgüven eski Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin Başer'den görevi devraldı. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Osman Özgüven Özkan Özgüven Ak Parti Ereğli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title