Haberler

Cizre'de İzinsiz Gösteriye Polis Müdahalesi

Güncelleme:

Cizre'de Ağrı Merkez İlçe Seçim Kurulunun verdiği yerel seçimlerin iptali kararı nedeniyle izinsiz gösteri yapan gruba polis müdahale etti.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde izinsiz gösteri yapan gruba polis müdahale etti.

Yerel seçimlerin ardından Ağrı Merkez İlçe Seçim Kurulu'nun verdiği "yerel seçimlerin iptali" kararının İl Seçim Kurulu'nca da kabul edilmesi nedeniyle Cizre ilçesinde izinsiz gösteri düzenlendi.

Nusaybin ve İdil caddelerinde toplanan yüzleri maskeli bir grup, Cudi Mahallesi'nde yolu trafiğe kapattı. Güvenlik güçlerinin uyarılarına rağmen dağılmayan gruptakiler, caddede bekleyen polis araçlarına taş, havai fişek, molotofkokteyli ve el yapımı bomba attı. Polis ekipleri, uyarıları dikkate almayan gruptakilere tazyikli su ile müdahale etti.

Bu sırada gruptakilerin bazılarının İdil Caddesi'nde bulunan bir okuma salonuna molotofkokteyli atması sonucu yangın çıktı. Yangın polis ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürülürken, okuma salonunda hasar meydana geldi.

Polis, ara sokaklara kaçan göstericilerin yakalanması için çalışma başlattı. - Şırnak

Kaynak: AA / Güncel

Ağrı Merkez Şırnak Cizre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title