Haberler

Bahçelievler Belediye Başkanı Develioğlu, Mazbatasını Aldı

Güncelleme:

Bahçelievler Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Develioğlu, mazbatasını aldı.

Bahçelievler Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen Osman Develioğlu, mazbatasını aldı.

Bahçelievler Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi Spor Salonu'ndaki törende, mazbatasını Bahçelievler İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Hüseyin Necati Aksoy'dan alan Develioğlu, yeni dönemin tüm Bahçelievler halkına hayırlı olmasını diledi.

Develioğlu, göreve yeni seçilerek mazbatalarını alan belediye meclis üyeleri ve AK Parti İlçe Başkanı Hakan Bahadır ile gediği başkanlık binası önünde, belediye personeli ve kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılandı.

Bahçelievler halkının teveccühüyle görevde 10 yılı geride bıraktıklarını ve bu süre zarfında kimsenin hayal bile edemeyeceği eserleri hep ilklerle ilçe halkına kazandırdıklarını vurgulayan Develioğlu, şöyle devam etti:

"Önümüzdeki yeni 5 yıllık dönemde de halkımızın engin sağduyusu, teveccühü ve kadirşinaslığıyla hizmetimize eserlerle devam edeceğiz.  Bahçelievler'de bizlere oy veren, vermeyen tüm insanlarımıza demokrasiye olan inançları için teşekkür ederken, halkımızın sorunlarını tümüyle kucaklayarak Bahçelievler'deki hizmet kervanımıza 'halka hizmeti Hakk'a hizmet' bilerek devam edeceğiz. Allah'ın izniyle, halkımıza, gençlerimize yepyeni eserler kazandıracağız. İnanıyoruz ki, ülkemizdeki istikrarın gücü, Türkiye'nin yüzünü de yüreğini de güldürmeyi kesintisiz sürdürecektir." - İstanbul

Kaynak: AA / Yerel

Osman Develioğlu Mümtaz Turhan Bahçelievler Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title