Haberler

2014 Yerel Seçim Sonuçları

Ardahan Belediye Başkanlığı'na ikinci kez seçilen AK Parti adayı Faruk Köksoy, seçimden sora ilk kez belediyeye geldi.

Ardahan Belediye Başkanlığı'na ikinci kez seçilen AK Parti adayı Faruk Köksoy, seçimden sora ilk kez belediyeye geldi.

Köksoy, bugün belediye çalışanları ve partililerce Ardahan Belediyesi önünde çiçeklerle karşılandı. Eşi Cevriye Köksoy ile belediyeye gelen Köksoy için belediye önünde kurban kesildi.

Burada bir konuşma yapan Köksoy, bundan sonra hizmete devam edeceklerini, hiçbir ayırım yapmayacaklarını belirterek, şunları söyledi:

"Sizin ak ve temiz oylarınızla ikinci kez buradayım. Bu çerçevede bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Özellikle bu temiz oylara manevi destek veren, elleri dualı analarımız, bacılarımız ve büyüklerimize ayrıca teşekkür ediyoruz. Ardahan'da huzur ve kardeşlik iklimi tüm Türkiye'de örnek olacak seviyededir. Bunu kuvvetlendirmek anlamında da gayretimiz oldu. Bundan sonra da bu hususa özellikle gayret edeceğiz. Halkımızın bu kardeşliği bizim için her şeyin üstündedir. Bu anlamda bu davaya gönül veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Köksoy, geçen seçime oranla 600'e yakın oy arttırdıklarını vurgulayarak, "Bugün görevimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Geçen beş yıl süre zarfından her yılı katlayarak geldik. İnşallah bundan sonra da hizmetlerde katlanarak yolumuza devam edeceğiz. Bundan sonraki temel hedefimiz STK'larla yüksek diyalogdur. Şehrimizde hedefimiz hemşehri turizmini canlandırmaktır. Yolların yüzde 80'ini toprak olarak teslim almıştık. Bu nedenle yol sorununu bitireceğim diye bir şey söylemedim ama şimdi bu sözü veriyorum. 5 yıl içinde Ardahan'da yol sorunu kalmayacak" şeklinde konuştu.

Köksoy, Ardahan'da milyonluk değeri olan projelerin hazır olduğunu, bunlara en kısa sürede başlayacaklarını sözlerine ekledi. - Ardahan

Kaynak: AA / Yerel

Ardahan Belediyesi Faruk Köksoy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title