Haberler

2014 Yerel Seçim Sonuçları

AK Parti'den Karaman Belediye Başkanı seçilen Ertuğrul Çalışkan, mazbatasını aldı Çalışkan: "Biz Karaman'ın belediyesiyiz.

AK Parti'den Karaman Belediye Başkanı seçilen Ertuğrul Çalışkan mazbatasını aldı.

Karaman Adliyesine giderek merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı, Hakim Barış Rauf Sakallı'dan mazbatasını alan Çalışkan, daha sonra partililer ve belediye meclis üyeleriyle Karaman Belediyesine geldi.

Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen devir teslim törenine, AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Ertuğrul Çalışkan, AK Parti'den belediye başkanlığı görevini yürüten Kamil Uğurlu, AK Parti İl Başkanı Kerim Dereli, yeni seçilen belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Uğurlu görevini devretmeden önce yaptığı konuşmada, Karaman'a 5 yıl boyunca en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştığını belirterek, "5 sene önce bu göreve geldiğimde kapının üstüne 'Unutma. Gün akşamlıdır' diye yazdık. Biz bunun şuurunu hiç bir zaman kaybetmedik. Bütün çalışmalarımızı, hizmetlerimizi, projelerimizi bunun üzerine gerçekleştirdik. Her ayrılışın ucunda, yakınında, sonunda biz hüzün vardır. Bu ayrılığın ucunda, hiç bir hüzün yok.  Gönül rahatlığıyla bu görevi teslim ediyorum. Çünkü bu görevi teslim ettiğim arkadaş işini layıkıyla yapabilecek bir insan. Ertuğrul, benim çalışma arkadaşım. Onu ve neler yapabileceğini biliyorum" dedi.

Çalışkan ise Karaman'ın hizmetlerin en iyisine layık olduğunu ifade ederek, "Çok güzide bir belediye başkanı ile çalışmak bana nasip oldu. Kamil bey kentimize vizyon ve ufuk kazandırdı. Bu işler Allah rızası için yapıldı. Bundan sonra da Allah rızası için hep birlikte şehrimizi bir cazibe merkezi haline getireceğiz. Seçim sürecinde Karamanlı hemşehrilerim bizi saygı ve sevgiyle karşıladı. Bizim de onlara sevgi ve saygımız sonsuz. Biz Karaman'ın belediyesiyiz. Oy veren vermeyen herkesin belediyesiyiz. Kentimizi gelecek güzel günlere beraber taşıyacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Karaman Belediye Başkanlığı görevini Uğurlu'dan devralan Çalışkan, Uğurlu'yu bina çıkışına kadar uğurladı. - Karaman

Kaynak: AA / Yerel

Ertuğrul Çalışkan Mevlüt Akgün Kamil Uğurlu Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title