Haberler

Celalettin Güvenç, Mazbatasını Aldı

Güncelleme:

AK Parti'den Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Celalettin Güvenç, mazbatasını aldı.

AK Parti'den Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Celalettin Güvenç, mazbatasını aldı.

Güvenç, mazbatasını almak için eşi Turan Güvenç, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile Şanlıurfa Adliyesine geldi.

Mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Kenan Atakan'dan alan Güvenç, halkın oylarıyla büyükşehir belediye başkanlığına seçildiğini belirtti.

Şanlıurfa'ya vaat ettiklerini yerine getirmek için çalışacaklarını ifade eden Güvenç, "Ekip olarak bugün hizmete başlıyoruz. Zor bir görevin altına girdik ama inançlıyız, hiçbir şekilde korkmuyoruz. Halkın desteğiyle bu şehri layık olduğu yere taşıyacağız. Bize oy versin vermesin tüm Şanlıurfalılara teşekkür ediyorum" dedi.

Güvenç, seçim sürecinin sakin geçmesine rağmen sonuçlarının ardından bazı grupların istenmeyen olaylara neden olduğunu savundu.

Siyasi partileri ve bu konuda söz sahibi olan herkesi sağduyu, barış ve kardeşliğe davet eden Güvenç, "Türkiye'de artık demokrasinin önü açılmıştır. Hepimiz barış, huzur ve demokrasinin değirmenine su taşımalıyız" ifadelerini kullandı.

Daha sonra belediyeye geçen Güvenç, ikinci bir emre kadar her türlü ödeme ve personel hareketini durduracaklarını kaydetti. - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Güncel

Celalettin Güvenç YUSUF EĞİLMEZ Şanlıurfa Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title