Haberler

2014 Yerel Seçim Sonuçları

AK Parti'den Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Enver Yılmaz, görevine başladı Yeni belediye binasında gerçekleştirilen törende Yılmaz'ın, konuşması sırasında zaman zaman göz yaşlarına hakim olamadığı görüldü.

AK Parti'den Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen ve dün mazbatasını alan Enver Yılmaz, görevine başladı.

Yılmaz'ın göreve başlaması nedeniyle Ordu Büyükşehir Belediyesi binasında gerçekleştirilen törene, AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, bazı ilçe belediye başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ordu'ya ve Ordululara layık olmaya çalışacağını söyleyen Yılmaz'ın, konuşması sırasında zaman zaman duygulanarak göz yaşlarına hakim olmadığı görüldü.

Görev süresi boyunca vatandaşların kendisini sabahın erken saatlerinde camide ya da bir fırında, akşam ise geç saatlerde ilçelerde göreceklerini ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:

"Ordulular şunu iyi bilsin ki beni artık her gün bir sokakta görecekler, sabah namazdan sonra bir camide görecekler. Gece saat kaç olursa olsun bir ilçemizi ziyaret ederken görecekler. Biz halkımızdan ayrılmayacağız. 13 yıldır milletvekiliyim, 19 yıldır da aktif siyasi hayatım devam ediyor. Bir faniye nasip olmayacak bütün makam ve mevkileri yaşadım. Allah bize 22 yaşında hakimlik mesleğini nasip etti, 24 yaşında istifa ettirdi. Ben 25 yaşında il başkanı oldum, 30 yaşında da milletvekili oldum, 13 senedir de milletvekiliyim. İnşallah Ordu'da tarihe geçecek uygulamalar yapacak bir büyükşehir belediye başkanı olacağım."

AK Parti rozetini il başkanına teslim etti

Yılmaz, seçildikten sonra parti rozetini il başkanına teslim edeceğini daha önce kamuoyu ile paylaştığını belirterek, "Ben daha önce seçildikten sonra sadece AK Parti'ye oy veren değil, tüm vatandaşların belediye başkanı olacağımı söylemiştim. Şimdi bu rozetimi il başkanıma vermek suretiyle Ordu'nun tamamına adım atan bir kardeşiniz olarak hepinize teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun" diyerek parti rozetini AK Parti Ordu İl Başkanı Akyol'a verdi.

Konuşmanın ardından İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu tarafından dua okundu. Yılmaz daha sonra bina önünde vatandaşların tebriklerini kabul ederek makam odasına gitti. - Ordu

Kaynak: AA / Politika

Hüseyin Akyol Enver Yılmaz Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title