Haberler

2014 Yerel Seçim Sonuçları

AK Parti'den Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Gümrükçüoğlu ile Ortahisar Belediye Başkanı Genç, mazbatasını aldı Gümrükçüoğlu: "Kazanan tüm Trabzon halkıdır, biz hiçbir ayrım gözetmeksiksizin tüm Trabzon halkını kucaklayarak hizmet etmeye çalışacağız"

Yerel seçimlerde AK Parti'den Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile Ortahisar Belediye Başkanı seçilen Ahmet Metin Genç mazbatasını aldı.

Gümrükçüoğlu ve Genç, mazbatalarını almak için AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafız Özak ve partililerle Trabzon Adliyesi'ne geldi. Ardından Ortahisar İlçe Seçim Kurulu'na giden Genç, mazbatasını aldı.

Daha sonra Gümrükçüoğlu, mazbatasını almak için Genç, Günnar, Özak ve partililer ile İl Seçim Kurulu Başkanı Adil Sever'in odasına gitti.

Gümrükçüoğlu odanın darlığı sebebiyle mazbatasını Trabzon 2. Asliye Hukuk Mahkemesi duruşma salonunda Sever'den aldı.

İl Seçim Kurumu Başkanı Sever, Gümrükçüoğlu'nun mazbatasına vermeden önce yaptığı açıklamada, Trabzon'un bir süre önce "büyükşehir" statüsüne kavuştuğunu, Gümrükçüoğlu'nun da ilk büyükşehir belediye başkanı seçildiğini ifade ederek, kendisine başarı diledi.

Sever, Ortahisar Belediye Başkanı seçilen Genç'in de kent merkezinde hizmet edeceğini anlatarak, başarı dileğinde bulundu.

Gümrükçüoğlu ise 30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde görevli tüm seçim kurulu ve kamu görevlilerine, siyasi partilerin adaylarına teşekkür ederek, "Kazanan tüm Trabzon halkıdır, biz hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm Trabzon halkını kucaklayarak hizmet etmeye çalışacağız" dedi.

Genç de mazbatasının belediye başkanlığı için yetki belgesi olduğunu ifade ederek, "İnşallah bu şehre ve hemşehrilerimize en güzel hizmeti yapmayı Allah bize nasip etsin" ifadelerini kullandı.

Gümrükçüoğlu, Genç, Günnar ve Özak, adliye çıkışında partililerle fotoğraf çektirdi. - Trabzon

Kaynak: AA / Yerel

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Ortahisar Ak Parti Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title