Haberler

2014 Yerel Seçim Sonuçları

CHP Gökçebey İlçe Başkanı Vural Cebecioğlu, görevinden istifa etti.

CHP Gökçebey İlçe Başkanı Vural Cebecioğlu, görevinden istifa ettiğini bildirdi.

Cebecioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, partilerinin eski ilçe başkanı Halit Karademir'in, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde belediye başkan aday adayı olabilmek için istifa ettiğini ve parti içerisinde karışıklığa sebep verilmemesi amacıyla 4 Temmuz 2013'te yönetim kurulu toplantısında ilçe başkanlığına getirildiğini belirtti.

İlçe Başkanlığına seçildiği günden bugüne görevini layıkıyla yapmaya çalıştığını ifade eden, Cebecioğlu, şunları kaydetti:

"30 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde ilçemizde parti olarak başarı sağlayamadık. Önümüzdeki dönemde çok önemli iki seçim bulunmaktadır. İlçe başkanlığı seçimi hazirandadır. Yeni seçilecek yönetimin seçimlere hazırlanma süresi az olacağından süre kazandırmak ve partide kan değişikliği yaparak toparlanmasını sağlamak amacıyla ilçe başkanlığı görevinden istifa ediyorum. Benim yöneticilik anlayışımda bireysel çıkarlar öncelikli değildir. Ülkemin ve partimin çıkarları önemlidir. Partimizin her kademesinde çalışmak benim için onurdur. Bundan sonra yine CHP üyesi olarak partime katkı sağlamak üzere ne görev verilirse yapacağım." - Zonguldak

Kaynak: AA / Yerel

Gökçebey Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title