Haberler

2014 Yerel Seçim Sonuçları

Kayseri Valisi Düzgün: "İnternet kafelerin kapalı olması gerekiyordu ama bazı vatandaşlarımız bilerek ya da bilmeyerek iş yerlerini açmış.

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, 2014 yerel seçimlerine ilişkin, "İnternet kafelerin kapalı olması gerekiyordu ama bazı vatandaşlarımız bilerek ya da bilmeyerek iş yerlerini açmış. Birkaç iş yerine bunun için işlem yapıldı. Onun dışında her şey huzur ve güven içinde tamamlandı" dedi.

Düzgün, 75. Yıl İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü'nde gazetecilerin sorularını soruları üzerine, seçimlerde Kayseri'de tatsız bir olayın yaşanmamasının memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Seçim günü bazı kuralların ihlal edildiğini ifade eden Düzgün, "İnternet kafelerin kapalı olması gerekiyordu ama bazı vatandaşlarımız bilerek ya da bilmeyerek iş yerlerini açmış. Birkaç iş yerine bunun için işlem yapıldı. Onun dışında he huzur ve güven içinde tamamlandı. Ben seçimlerin, ilimizde seçim öncesi de dahil olmak üzere güvenli bir şekilde tamamlanması için gayret gösteren bütün emniyet teşkilatına, jandarma birimlerine ve seçimlerde görev alan kamu personeline, duyarlı davranan siyasi partilerin temsilcilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Düzgün, Kayseri'nin de aralarında yer aldığı büyükşehirlerde İl Özel İdarelerin hükmünün sona erdiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Bundan sonra İl Genel Meclis üyeleri yerine Belediye Meclisleri görev yapacak. Özellikle İl Özel İdareleri tarafından kırsala yönelik götürülen hizmetler, bundan sonra Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri tarafından yürütülecek. Onun yerine ilimizin yatırımlarının koordine edilmesi, yatırımların takip amacıyla da İl Özel İdaresinin mevcut binasında Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı oluşturuldu. Gerek kadro olarak, gerek teknik imkanlar olarak İl Özel İdaresine göre son derece sınırlı. Aynı zamanda Afet ve Acil Durum Müdürlüğünü de Gültepe Mahallesi'ndeki eski İl Özel İdaresi binasına taşıdık."

Vali Düzgün, yanına gelerek eşofman parası isteyen bir lise öğrencisine de eşofman alınması talimat verdi. - Kayseri

Kaynak: AA / Yerel

Vali Orhan Düzgün Orhan Düzgün Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title