Haberler

2014 Yerel Seçim Sonuçları

Gümüşhane Belediye Başkanı Canlı: "Demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan seçimlerdeki bu olgunluk ve vakardan dolayı tüm seçmenlerimize ve vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum"

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan seçimlerdeki olgunluk ve vakardan dolayı tüm seçmenlere ve vatandaşlara teşekkür ettiğini bildirdi.

Canlı, yaptığı yazılı açıklamada, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler seçimlerinin tüm Türkiye'de olduğu gibi Gümüşhane'de de büyük bir olgunluk ve vakar içinde tamamlandığını belirtti.

Yerel seçimlerde tecelli eden sonuçlara saygısının tam olduğunu ifade eden Canlı, şunları kaydetti:

"1999 yılında seçildiğim ve üç dönemdir yürüttüğüm Gümüşhane Belediye Başkanlığım süresince daima sizlerin güleryüzü ve desteğini gördüm. Bu sevgi, güleryüz ve destek görev sürem içinde benim en büyük enerjim ve kuvvetim oldu. Bu vesile ile Gümüşhane halkına, mensubu bulunduğum Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatına ve siyasi partilere, Ülkü Ocaklarına, belediyemizin fedakar ve vefakar personeline, Gümüşhane'de bulunan kamu kurum, kuruluşlarına ve görev yapan personeline, üniversite öğrencilerimize ve görev yapan çalışanlarına, sivil toplum kuruluşlarına, il dışındaki Gümüşhane dernek ve vakıflarımızın şahsında tüm hemşehrilerimize, basın kuruluşlarına, teşekkür eder, saygılarımı sunarım. Demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan seçimlerdeki bu olgunluk ve vakardan dolayı tüm seçmenlerimize ve vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Allah'a emanet olunuz." - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Canlı Gümüşhane Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title