Haberler

2014 Yerel Seçim Sonuçları

Resmi olmayan sonuçlara göre, Talas Belediye Başkanlığına seçilen Palancıoğlu: "Hizmet için gece gündüz çalışacağız"

Resmi olmayan sonuçlara göre, Talas Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Palancıoğlu, "Hizmet için gece gündüz çalışacağız" dedi.

Palancıoğlu, AK Parti Talas İlçe Teşkilatı önünde partililere hitaben yaptığı konuşmada, en kısa zamanda seçim döneminde verdiği sözleri yerine getirmek için çalışmalara başlayacağını söyledi.

"Oy veren, vermeyen derdinde olmayacağız" diyen Palancıoğlu, "Hizmet için gece gündüz çalışacağız. Desteklerinden dolayı gençlerimize, kadın kollarına, ana yönetim kadememize ve tüm ilçe halkımıza tek tek teşekkür ediyorum. Üç ay gibi kısa bir sürede siyaseti öğrendim. 10 yıldır Talas'a hizmet eden değerli başkanımız Rifat Yıldırım'a teşekkür ediyorum. Onun bıraktığı projelere devam edeceğim. Kendi projelerimi de hayata geçireceğim. Hizmette rakibimizin olmadığını herkese göstereceğiz. Talas halkımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. - Kayseri

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Talas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title